Ποια είναι τα 4 ζώδια που διεκδικούν με θάρρος και κατακτούν τα σχέδιά τους έως τις 9 Ιουνίου;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που διεκδικούν με θάρρος και κατακτούν τα σχέδιά τους έως τις 9 Ιουνίου;

Σε περίοδο δράσης, μαχητικότητας αλλά και σημαντικών ενάρξεων βρισκόμαστε έως και τις 9 Ιουνίου 2024. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, έχει ξεκινήσει το νέο του ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού τον Κριό.

Για ενάμιση μήνα λοιπόν, θα βρίσκεται σε θέση «κυριαρχίας» και θα δούμε μεγάλη ενίσχυση στο θάρρος, στην δυναμική, στο τσαγανό αλλά και σημαντικά γεγονότα που θα μας παρακινήσουν να αναλάβουμε άμεσα δράση, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες στην ζωή μας.

Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα είναι εξαιρετικά σημαντική για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού, θα αποτελέσει μία «τονωτική ένεση» για να κινητοποιηθούμε και να ανακτήσουμε την θέληση για νέα πράγματα στην ζωή μας, ωστόσο 4 Ζώδια αναμένεται να έχουν τις πιο σπουδαίες εξελίξεις αυτή την περίοδο! Για πάμε να δούμε ….

Κριός – Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου και νιώθεις ότι ξυπνάς από το λήθαργο και ότι έχει έρθει η ώρα να κινητοποιηθείς, να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου, να προχωρήσεις πράγματα που είχαν μείνει στην μέση. Ανακτάς το θάρρος σου, την τόλμη και την αυτοπεποίθησή σου και σε διακρίνει η ενεργητικότητα. Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και δεν το βάζεις κάτω στις προκλήσεις, απεναντίας λειτουργείς αρκετά μαχητικά και απόλυτα κατακτητικά! Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα δρομολογήσεις να εκκαθαρίσεις την ζωή σου και τις εκκρεμότητές σου, θα πεις «τέλος» σε ότι δίσταζες και θα τολμήσεις να ακολουθήσεις νέα μονοπάτια, πηγαίνοντας παρακάτω! Το πάθος σου θα είναι κυρίαρχο, το ίδιο και η δίψα για ζωή! Προσοχή μόνο στην νευρικότητα και στα καβγαδάκια που τώρα θα προκύπτουν!

Καρκίνος – Μπαίνεις σε μία αγωνιστική περίοδο

Ο τολμών νικά λες αυτή την περίοδο φίλε μου Καρκίνε και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού αναμένεται να σε ενεργοποιήσει να διεκδικήσεις τους στόχους σου και ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Μπαίνεις σε μία αγωνιστική περίοδο για τα επαγγελματικά σου, όπου δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, αλλά διεκδικείς αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Βάζεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, κάνεις κινήσεις που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σου βήματα, λειτουργείς πιο επίμονα αλλά και πιο ανταγωνιστικά! Ζητήματα που είχες αφήσει στην μέση, είτε από ανασφάλεια και δειλία , είτε επειδή δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα, φαίνεται ότι τώρα τα βάζεις μπροστά! Δεν θα λείψουν όμως και κάποιοι εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σου, είτε από τον προϊστάμενο στην δουλειά, είτε και με τον / την σύζυγο, σημαντικό είναι να μπορείς να διατηρείς και ήπιους τους τόνους!

Ζυγός – Ξεκαθαρίζεις το τοπίο

Μετά την δύσκολη ανοιξιάτικη περίοδο των εκλείψεων στον Άξονά σου, εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας σου το μήνυμα ότι τώρα πρέπει να δρομολογήσεις την εφαρμογή κάποιων σχεδίων στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Μπορεί να είχες δώσει μία πίστωση χρόνου μήπως αλλάξει κάποια κατάσταση και τώρα να διαπιστώσεις ότι έχει έρθει η στιγμή να εφαρμόσεις κάποιες ενέργειες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο είτε στα επαγγελματικά, είτε στην προσωπική ζωή! Δεδομένου ότι ο Άρης θα ενεργοποιήσει τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν, τώρα θα κληθείς να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια! Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα αποτελέσουν «σταθμό» για το μέλλον σου.

Αιγόκερως – Έρχεσαι αντιμέτωπος με το παρελθόν σου

Παρόλο που μπαίνεις σε περίοδο που δεν θεωρείται ήρεμη ή και εύκολη, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για την πορεία σου, γιατί το διάστημα αυτό θα κληθείς να κάνεις τα βήματα εκείνα για να βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου! Με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, προχωράς υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την διαμονή. Είναι πολύ πιθανές οι χωροταξικές αλλαγές ή και οι προετοιμασίες που αφορούν τους παραπάνω τομείς! Έρχεσαι αντιμέτωπος και με το παρελθόν σου, λύνεις με θάρρος πολλά από τα ζητήματα που σε ταλαιπωρήσαν. Αυτό που θα χρειαστεί να συγκρατήσεις είναι την ευέξαπτη διάθεσή σου, η οποία πολλές φορές θα εκφράζεται με νεύρα και διαφωνίες προς τους οικείους σου!

Πηγή: flash.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό