Ποια είναι τα 4 ζώδια που τους αρέσει να δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα

Ποια είναι τα 4 ζώδια που τους αρέσει να δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα

Ποια είναι άραγε τα ζώδια που πρώτα σχεδιάζουν κάθε τους βήμα και μετά περνούν στη δράση, ώστε να είναι σίγουρα για το αποτέλεσμα;

Ιδιοφυής δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που είναι πολύ έξυπνος.

Είναι εκείνος που ξεπερνά αυτό το στάδιο και μπορεί να φτιάξει πολύπλοκα σχέδια και δαιδαλώδη πλάνα αλλά και να πείσει τους άλλους να τον ακολουθήσουν σε αυτό που κάνει.

Πρέπει να έχεις αρκετές πρακτικές δεξιότητες αλλά μπορεί να σου λείπουν οι κοινωνικές και να είσαι παγιδευμένος σε ένα φαύλο κύκλο απομόνωσης.

Σε κάθε περίπτωση, είναι (συνήθως) αυτά τα ζώδια που μπορούν να βρουν λύση σε κάθε πρακτικό πρόβλημα. Είναι η καλύτερή τους. Το γουστάρουν να δίνουν λύσεις.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Παρθένος

Όταν είσαι ιδιοφυής άνθρωπος, το μεγαλύτερο κουσούρι σου είναι ότι είσαι τελειομανής; Ε, μπορείς να σκεφτείς άλλο ζώδιο που θέλει να τα κάνει όλα όπως πρέπει και να προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια; Ο Παρθένος είναι εξαιρετικός στο να οργανώνει, να φτιάχνει σχέδια (θέλεις κάτοψη για το σπίτι σου; Θα την έχεις) και ακόμα κι αν δεν ξέρει κάτι, θα φροντίσει να το μάθει. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

Κριός

Μπορεί να νομίζεις ότι ο μέσος Κριός έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι του και το μόνο που σκέφτεται είναι διασκέδαση και extreme sports και δίκιο έχεις. Ωστόσο, ανήκει στα έξυπνα ζώδια και μπορεί να γίνει αρκετά ευρηματικός σε ώρα ανάγκης. Ακριβώς επειδή δε φοβάται τον κίνδυνο και το ρίσκο, θα δοκιμάσει τα πάντα χωρίς δισταγμό. Και εφόσον δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει, θα αναλάβει μόνος του να βρει μία λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός θέλει κάτι, συγκεντρώνεται σαν βουδιστής μοναχός και δεν τον σταματάει τίποτα. Μπορεί βέβαια να γίνει χειριστικός προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, αλλά του αρέσει να φτιάχνει δικά του σχέδια και να τα υλοποιεί. Ενώ τον βλέπεις εσωστρεφή και χαμηλών τόνων, δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα και τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το πολύπλοκο μυαλό.

Υδροχόος

Αυτό δεν το περίμενες μάλλον. Κι όμως. Μπορεί να δυσκολεύονται με το να έρχονται κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και να ανοίγονται συναισθηματικά, είναι ικανοί να μαγειρεύουν μεγαλεπήβολα σχέδια μέσα στο μυαλό τους χωρίς να τα αποκαλύπτουν σε κανένα. Ενίοτε, είναι ικανοί να πατήσουν επί πτωμάτων αν αυτό είναι προς όφελός τους και δεν μπλέκουν ποτέ το συναίσθημα με την ψυχρή λογική. Το μεγαλύτερο σχέδιό τους είναι να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

Πηγή: amp.ratpack.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό