Ποια είναι τα 5 ζώδια που φανατίζονται εύκολα  και μπλέκουν σε καβγάδες

Ποια είναι τα 5 ζώδια που φανατίζονται εύκολα και μπλέκουν σε καβγάδες

Το να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου και να τις υποστηρίζεις δεν είναι κακό. Το να φανατίζεσαι όμως και να παθιάζεσαι με μια ομάδα, θρησκεία, κόμμα, φυλή κοκ και να μπλέκεις σε καβγάδες είναι τελείως διαφορετικό.

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω φανατίζονται και καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές αντιπαραθέσεις μαζί τους γιατί όχι μόνο δε θα βγάλεις άκρη μαζί τους, αλλά θα καταλήξεις στο να τσακωθείς!

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμικός, ενθουσιώδης και παρορμητικός Κριός πορώνεται αρκετά συχνά και μάλιστα γίνεται πεισματάρης και ξεροκέφαλος, σε βαθμό που σκάει γάιδαρο. Δεν θέλει να ακούσει κάτι αρνητικό και μπορεί να το πάρει προσωπικά και να τσακωθεί άσχημα, αν προσπαθήσει κάποιος να του αποδείξει ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, όπως τα έχει στο κεφάλι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το περιπετειώδες και συνήθως ανήσυχο ζώδιο παθιάζεται, επίσης, εύκολα και φανατίζεται σε βαθμό που όχι μόνο εκνευρίζει τους γύρω του, αλλά μπορεί να ξεκινήσει και χοντρό καβγά. Ο Τοξότης νομίζει -και υποστηρίζει- ότι γνωρίζει τα πάντα σχετικά με ό,τι τον ενδιαφέρει και όταν «κολλάει» με κάτι, δεν ξεκολλάει, ακόμα κι αν του φέρεις τρανταχτές αποδείξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οτιδήποτε αφορά τις παραδοσιακές αξίες, τύπου οικογένεια, πατρίδα, ιστορία, είναι ικανό να φανατίσει τον Καρκίνο και σε όποιον πάει να του αντιπαρατεθεί δε βγάζει καμία… ευαισθησία. Γίνεται σκληρότερος των σκληρότερων και φυσικά ο «εχθρός» καταγράφεται στη μαύρη του λίστα και δε βγαίνει ποτέ από εκεί.

ΛΕΩΝ

Είναι δυνατόν αυτό που λατρεύει κι έχει κάνει «θρησκεία» ο Λέων να μην είναι αποδεκτό από όλους; Και ακόμα περισσότερο να τολμήσει άνθρωπος να υποστηρίξει ότι κάτι άλλο είναι σωστότερο, καλύτερο ή ανώτερο και να το αποδεχτεί, έτσι, χωρίς να δώσει μάχη, να ορμήσει να τον φάει; Ούτε καν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην του… φαίνεται, όμως, η αλήθεια είναι ότι και φανατίζεται και απόλυτος γίνεται και εύκολα τσακώνεται και γίνεται αρκετά προκλητικός, σχεδόν προσβλητικός, όταν πρόκειται να υπερασπίσει ό,τι του αρέσει, σε σημείο να θέλουν να τον χαστουκίσουν.

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό