Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του καλοκαιριού -Νέες ευκαιρίες, ευχάριστες εξελίξεις

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του καλοκαιριού -Νέες ευκαιρίες, ευχάριστες εξελίξεις

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η καλύτερη περίοδος του χρόνου για 4 όμως μόνο ζώδια.

Και ενώ ορισμένοι του ζωδιακού κύκλου θα περάσουν «μαύρο» καλοκαίρι, για κάποιους άλλους η περίοδος αυτή θα είναι η πιο τυχερή, με την επαγγελματική ανέλιξη να είναι δεδομένη, τα όνειρά να πραγματοποιούνται και τις σχέσεις να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Οι κινήσεις των πλανητών αυτό το καλοκαίρι αντικατοπτρίζουν τη θετική ενέργεια καθώς ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη και ο Ερμής πηγαίνουν όλοι ανάδρομοι και 4 ζώδια θα κερδίσουν μόνο καλά από αυτές τις κινήσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλα τα επίπεδα (στην αγάπη, την καλλιτεχνική έκφραση και την οικονομική σταθερότητα) θα επηρεαστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως αναφέρετε στο Spiritualify, 4 ζώδια θα χαρούν πραγματικά το καλοκαίρι αφού όλα θα πάνε όπως τα έχουν σκεφτεί.

Λέων


Η δημόσια φήμη σας, Λέοντες, θα βελτιωθεί και όσο περισσότερο είστε πρόθυμοι να εργαστείτε, τόσο περισσότερες θα είναι και οι ανταμοιβές σας. Μπορεί να υπάρξει εξέλιξη στα επαγγελματικά με νέες ευκαιρίες αλλά και με επαίνους στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Ο Δίας θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 19 Ιουνίου, γεγονός που θα σας επιτρέψει να πάρετε σωστές αποφάσεις και να απολαύσετε πραγματικά όλα τα επιτεύγματά σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη και τα ρίσκα που θα πάρετε θα βγουν σε καλό.

Τοξότης

Τοξότη, το καλοκαίρι σου θα είναι γεμάτο με ευχάριστες εξελίξεις και όπως φαίνεται η επαγγελματική εξέλιξη είναι δεδομένη. Στις 31 Ιουλίου, ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία και καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας, θα διαπιστώσετε ότι είστε σε καλύτερη θέση για να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν εποικοδομητική επίδραση στη φήμη σας. Ο Δίας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα φέρει αισιοδοξία και ανάπτυξη, κάτι που ευνοεί σε όλους τους τομείς. Αυτό το καλοκαίρι θα αναγνωρίσετε την αξία σας και οι επιτυχίες είναι δεδομένες.

Ταύρος

Καθώς ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον πρώτο οίκο σας, το αίσθημα της σιγουριάς για τον εαυτό σας θα είναι στα ύψη. Θα επικεντρωθείτε στο μέλλον και θα αφήσετε το παρελθόν να ξεθωριάσει, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά επιτέλους θα σας χτυπήσουν την πόρτα ενώ είναι μια καλή περίοδος για ταξίδια. Αυτό το καλοκαίρι θα σας γυρίσουν πίσω όλα τα καλά που έχετε προσφέρει με αποτέλεσμα να απολαύσετε επιτέλους ξέγνοιαστες στιγμές χαράς.

Σκορπιός


Σκορπιέ, είναι καιρός να φροντίσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις για να ξεπεραστούν τυχών εμπόδια. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, το καλοκαίρι είναι η περίοδος που θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας στα επαγγελματικά και χάρη στον Δία θα ανελιχτείτε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, οι ελεύθεροι μπορεί να είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση, που θα σας δώσει την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας ενώ οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Τα εμπόδια που μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε και φαίνονταν ανυπέρβλητα θα εξαφανιστούν και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Πηγή: bovary.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό