Ποια είναι τα ζώδια – στρουθοκάμηλοι του ζωδιακού- Αποφεύγουν  να λύσουν τα προβλήματά τους

Ποια είναι τα ζώδια – στρουθοκάμηλοι του ζωδιακού- Αποφεύγουν να λύσουν τα προβλήματά τους

Αποφεύγουν να λύσουν τα προβλήματά τους με κάθε τρόπο

Δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι τα προβλήματά τους με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι βγαίνουν μπροστά δυναμικά και δίνουν λύσεις και άλλα στρουθοκαμηλίζουν. Τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Κάνουν ότι δεν τα “βλέπουν” και τα “θάβουν” κάτω από το χαλί. Ποια ζώδια ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία; Πάμε να τα δούμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει στον δικό του μικρόκοσμο, γι’ αυτό εκπλήσσεται δυσάρεστα και αιφνιδιάζεται εύκολα με ένα πρόβλημα. Φορτίζεται συναισθηματικά, τον παίρνει από κάτω, παθαίνει σύγχυση και είτε κρύβεται από αυτό, αρνούμενος να το αντιμετωπίσει, είτε «πνίγεται» και θέλει επειγόντως βοήθεια ή καθοδήγηση για να βρει τη σωστή λύση, αλλιώς θα τα κάνει «θάλασσα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι συνήθως αναβλητικός και δεν αναλαμβάνει την επίλυση ενός προβλήματος, εκτός αν του μπει το μαχαίρι στο λαιμό. Ακόμα και τότε όμως, θα προσπαθήσει να βρει πρόχειρες λύσεις για να το ξεφορτωθεί, έστω και προσωρινά, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζεται μεγαλύτερο και να τον αναγκάζει πλέον να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να το αντιμετωπίσει.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι είναι το ζώδιο της αναποφασιστικότητας, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αιτία που ένας Ζυγός φτάνει σε αδιέξοδο μπροστά σε ένα πρόβλημα. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθεί να βρει την ιδανική λύση, χωρίς να αδικήσει, αν πρόκειται για άλλους και χωρίς να ζοριστεί, αν πρόκειται για τον εαυτό του. Συχνά μάλιστα το αγνοεί εντελώς, αντί να το χειριστεί και μετά δυσανασχετεί γιατί δε νιώθει έτοιμος.

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό