Ποια ζώδια έχουν το πιο… «διαστροφικό» μυαλό

Ποια ζώδια έχουν το πιο… «διαστροφικό» μυαλό

Μην πάει μόνο στο πονηρό ο νους σου

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σου αναλύσουμε τα τρία ζώδιατων οποίων το μυαλό δουλεύει κάπως ιδιαίτερα, θα μπορούσαμε να πούμε και διεστραμμένα. Όχι ότι είναι τα μοναδικά, ούτε αναφερόμαστε ντε και σώνει στο… ερωτικό στοιχείο γιατί εκεί… θα γίνονταν πολλές αποκαλύψεις. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το ότι δεν ντρέπονται για τον τρόπο που σκέφτονται. Το αντίθετο μάλιστα. Το απολαμβάνουν και ακόμα περισσότερο, όταν βλέπουν τα σοκαρισμένα (δήθεν και μη) πρόσωπα των άλλων. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θέμα με τον Δίδυμο είναι ότι βαριέται εύκολα. Και όταν βαριέται, το μυαλό του αρχίζει και… παίζει διάφορα παιχνίδια. Ο Δίδυμος ξέρει τι θέλει, αλλά και τι δεν θέλει. Έχει ένα από τα πλέον διεστραμμένα μυαλά κι αυτό γιατί κάθε φορά αναζητά κάτι καινούργιο για να τον εξιτάρει. Θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα στη ζωή του και δεν λέει όχι ποτέ σε κάτι… extreme ή προχωρημένο ή… kinky. Το αντίθετο, το ζητά και το απολαμβάνει με όλο του το είναι γιατί τον γεμίζει και τον αναζωογονεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα φυσικά και θα βάζαμε τον Σκορπιό στην σχετική μας λίστα! Είναι δυνατό να μην υπάρχει στο άρθρο μας το πιο διεστραμμένο μυαλό όλου του ζωδιακού κύκλου; Το μυαλό του είναι διαφορετικό από αυτά των άλλων, αλλά όταν μιλάμε για… hot θέματα, τότε πραγματικά πάει σε άλλα επίπεδα. Έχει συνέχεια διάθεση για σεξ και μπορεί να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Φυσικά πάντα με σεβασμό και προς τους άλλους. Ξέρει ποια είναι τα όριά του και προσπαθεί να γευτεί κάθε απόλαυση στο maximum.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα του Αιγόκερω, δεν του το είχες. Και λογικό είναι, αφού κοπιάζει τόσο πολύ για να χτίσει μια συγκεκριμένη εικόνα για το άτομό του, που τον κάνει να δείχνει σοβαρός, μετρημένος και… απόμακρος όσο χρειάζεται. Ωστόσο, ο Αιγόκερως διαθέτει ένα από τα πλέον διεστραμμένα μυαλά. Αφήνει τη φαντασία του να καλπάζει στο κρεβάτι και κάνει ό,τι του έρχεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό. Αρκεί βέβαια να είναι σε… prive καταστάσεις. Δεν θα επέτρεπε ποτέ να εκτεθεί δημόσια. Ο Αιγόκερως είναι ένα αγγελάκι στην κανονική του ζωή και ένας… διάολος στο κρεβάτι!

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό