Ποια ζώδια θα δουν τα οικονομικά τους να “ανθίζουν” έως τις 11 Απριλίου

Ποια ζώδια θα δουν τα οικονομικά τους να “ανθίζουν” έως τις 11 Απριλίου

Ποια ζώδια θα δουν τα πορτοφόλια να γεμίζουν έως και τις 11 Απριλίου; Αναλυτικά στο άρθρο μας! 

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία, που ναι μεν έχει δίκιο, όμως είναι γεγονός ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ στον οικονομικό τομέα και θα θέλαμε να μας ερχόντουσαν όλα λίγο παραπάνω ρόδινα και να σηκώναμε κεφάλι! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται περισσότερες ανέσεις, μεγαλύτερη ευκολία για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα και να σηκώσουμε κεφάλι … αλλά και την ευκαιρία να μπορούμε να αγοράσουμε και το «κάτι της» μας για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.  Ως τις 11 Απριλίου θα υπάρξουν 2  ζώδια που θα έχουν απόλυτη τύχη στα οικονομικά, θα υπάρξουν όμως και άλλα 2 που μπορεί η εύνοιά τους να είναι δευτερεύουσα αλλά θα ανασάνουν σημαντικά! Για πάμε να δούμε….

Κριός

Ώρα να δημιουργήσεις ασφαλείς και σταθερές βάσεις στα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις οφειλές που σε άγχωναν  αλλά και να δεχθείς ουσιαστική στήριξη και συμπαράσταση στον οικονομικό σου τομέα! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου προσφέρει περισσότερες ανέσεις, αλλά και την ευκολία να τονώσεις τα οικονομικά, να λάβεις περισσότερα χρήματα στα χέρια σου αλλά και να καταφέρεις να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για να περάσεις καλά! Μπορεί τα χρήματα αυτή την περίοδο να έρχονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στα χέρια σου, το ίδιο γρήγορα όμως και θα φεύγουν γιατί οι ανάγκες σου θα είναι ασυγκράτητες, λίγο προσοχή λοιπόν στην διαχείριση!

Ζυγός

Περίμενες χρήματα που σου χρωστούσαν; Αναρωτιόσουν πότε θα λάβεις αναδρομικά, μπόνους ή πότε θα ανέβουν τα οικονομικά του συζύγου ;  Τότε όλα αυτά θα προχωρήσουν επιτυχώς ως τις 11 Απριλίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Τονώνονται οι οικονομικές σου απολαβές που συνδέονται με τρίτους, καταφέρνεις και βγάζεις άκρη με φορολογικά, κληρονομικά, γραφειοκρατικά, έξτρα εισφορές και παίρνεις ανάσα … Επιπλέον αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δέχεσαι τις δικλείδες ασφαλείας που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις το πελατολόγιο σου και να δεις περισσότερα χρήματα στα χέρια σου.

Λέοντας

Μετά τα τσαλαπατήματα και τις χασούρες που έχεις δεχθεί στα οικονομικά σου, έρχεται η ώρα και η στιγμή να κοιτάξεις ψηλά και να κορδωθείς από περηφάνια, που το κόκκινο πορτοφόλι σου, απεδείχθη γούρικο, γιατί άρχισε και πάλι να γεμίζει!  Η καριέρα σου αναδύεται, ο κύκλος των γνωριμιών αυξάνεται και ο μήνας είναι κατάλληλος για προβολή που θα φέρει κέρδος! Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας αξιοποίησε αυτή την τάση και δεν θα βρεθείς χαμένος! Αν είσαι υπάλληλος να ξέρεις ότι αυτό το μήνα θα λυθεί οριστικά ένα οικονομικό ζήτημα αύξησης, που είχε αναβληθεί ή ήταν στον πάγο!

Υδροχόος

Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος - Pillowfights.gr

Σου λέω ότι τα οικονομικά σου θα φτιάξουν και ξέρω ότι γελάς ειρωνικά, κάνεις την καζούρα σου και στην συνέχεια λες : άσε μας βρε ωροσκόπε, σοβαρέψου επιτέλους! Επιμένω όμως εγώ και λέω ότι τα οικονομικά σου θα ανέβουν αισθητά και θα καταφέρεις να συγκροτηθείς… Ναι μπορεί να μην είσαι άνετος για να πάρεις την μηχανή ή το αυτοκίνητο που θες, όμως θα καταφέρεις να καλύψεις με άνεση τις ανάγκες σου και θα κάνεις και μία αποταμίευση (έστω και μικρή) προκειμένου να πετύχεις ένα σκοπό σου λίγο αργότερα!

Πηγή: oroskopos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό