Ποιες οι κινήσεις των καναλιών για τη συνέχιση της μυθοπλασίας  την επόμενη χρονιά -Η μάχη με την τηλεθέαση

Ποιες οι κινήσεις των καναλιών για τη συνέχιση της μυθοπλασίας την επόμενη χρονιά -Η μάχη με την τηλεθέαση

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στα κανάλια και όλα έχουν να κάνουν με τις ζυμώσεις τον ιθυνόντων κυρίως σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία.

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας» δεν θα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου, αλλά ένα prequel, δηλαδή θα αφορά τα γεγονότα πριν από την έναρξη της πρώτης σεζόν.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, με στόχο, έως το τέλος του χρόνου, να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

Σε ανάλογο μήκος κύματος -αν και από διαφορετική αφετηρία- κινείται και ο ΣΚΑΙ.

Κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι λόγω της χαμηλής επίδοσης των «Πανθέων» κανάλι του Φαλήρου θα αποχωρήσει και πάλι από τη μυθοπλασία, επιστρέφοντας φουλ στα ριάλιτι. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του, ΣΚΑΙ δεν σκοπεύουν να αποκηρύξουν τη μυθοπλασία συλλήβδην. Οι σειρές παραμένουν πάνω στο τραπέζι του σταθμού, που θα εξετάσει νέες προτάσεις για την προσεχή σεζόν.

Αυτό που δεν σκοπεύει να επαναλάβει ο ΣΚΑΪ είναι να επενδύσει σε μια σειρά με καθημερινή συχνότητα μετάδοσης και μεγάλο αριθμό επεισοδίων.

Σταθερό στη συνταγή των καθημερινών σειρών φέρεται για την ώρα να παραμένει μόνο το Mega, που εξετάζει το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη «Γη της ελιάς» για τέταρτη χρονιά, με τα επεισόδια να φτάνουν ακόμα και τα έξι την εβδομάδα.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό