Ποιο  μυθικό ποσό  πλήρωσαν οι Coldplay για να τους επιτραπεί το γύρισμα βίντεο- κλιπ τους στο  Ηρώδειο-Ό,τι έβγαλαν από τις συναυλίες, τους τα … πήραμε πίσω..!!

Ποιο μυθικό ποσό πλήρωσαν οι Coldplay για να τους επιτραπεί το γύρισμα βίντεο- κλιπ τους στο Ηρώδειο-Ό,τι έβγαλαν από τις συναυλίες, τους τα … πήραμε πίσω..!!

Φωτιά στην Αθήνα έβαλαν  οι Coldplay  για δύο συνεχόμενα βράδια  (8-9/6) όπου και ολοκλήρωσαν τις συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ.

Τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος παρέμειναν στην Αθήνα, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 10/6 ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί στο Ηρώδειο το βίντεο κλιπ για το καινούργιο τους τραγούδι.

Το συγκρότημα μέσα από ανάρτησή στα social media, κάλεσε τους θαυμαστές του να συμμετάσχουν στο γύρισμα του βίντεο κλιπ. Οι Coldplay έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το αστρονομικό ποσό για το γύρισμα είναι 3.000.000 ευρώ!!! Την αποκάλυψη του ποσού έκανε ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την  εκπομπή των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΙ.

Η πρόσκληση ανέφερε: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00.

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό