Ποιο ζώδιο θα δει φέτος μεγάλες ανατροπές στη ζωή του; Και ποια είναι τα 2 ζώδια που ερωτεύονται συνήθως τους “λάθος” ανθρώπους;

Ποιο ζώδιο θα δει φέτος μεγάλες ανατροπές στη ζωή του; Και ποια είναι τα 2 ζώδια που ερωτεύονται συνήθως τους “λάθος” ανθρώπους;

Η ανατροπή είναι μέσα στη ζωή και το ζώδιο που θα νιώσει την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του δεν έχει μάθει να ζει με αυτόν τον τρόπο.

Η χρονιά που ξεκίνησε θα είναι γεμάτη ανατροπές για τους Παρθένους. Ίσως ακόμη και να ξεκινήσουν ένα νέο στάδιο στη ζωή τους. Ήδη, οι πόρτες θα ανοίξουν μόνες τους και τα συρτάρια μετρητών επίσης. Καθώς έχουν πάντα τα πόδια τους στο έδαφος και την αίσθηση της πραγματικότητας, τα αστέρια θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία στην καριέρα τους, με ουσιαστική αμοιβή. 

Οι γύρω τους θα εκπλαγούν με την αυτοπεποίθησή τους και την υπομονή που κάνουν για να πραγματοποιήσουν τα έργα τους. Γιατί η εγρήγορσή τους θα αποδώσει. Τον Σεπτέμβριο θα λάβουν «την πρόταση» που περίμεναν τόσο καιρό. 

Ο Δίας θα τους δώσει όλη την ελευθερία του πνεύματος και την αποτελεσματικότητα που χρειάζονται μερικές φορές για να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Οι επιχειρηματίες θα έχουν τον άνεμο στα πανιά τους και τους πλανήτες της επιτυχίας πάνω από τα κεφάλια τους, ιδιαίτερα από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο. 

Η αίσθηση της προσπάθειάς τους θα εγγυηθεί μια πραγματική οικονομική ισορροπία.

Επίσης, υπάρχουν δύο ζώδια που πάντα ερωτεύονται τον λάθος άνθρωπο. Ο έρωτος για τον Καρκίνο και τον Τοξότη είναι τυφλός. Ενώ από την αρχή γνωρίζουν ότι είναι λάθος αυτό που πάνε να κάνουν, είναι τόσο έντονο το συναίσθημα, που βάζουν την λογική στην άκρη και απλά ζουν τις λάθος στιγμές με τον λάθος άνθρωπο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του αιώνιου έρωτα και της απόλυτης αγάπης. Η τάση του για φροντίδα και προστασία τον εγκλωβίζει μέσα σε σχέσεις που δεν περνάει καλά. Όταν ο Καρκίνος είναι ερωτευμένος, είναι τυφλός δεν μπορεί να δει την πραγματική εικόνα, μόνο ένας πολύ δικός του άνθρωπος μπορεί να τον αφυπνίσει. Υπάρχει περίπτωση το ταίρι να τον εκμεταλλεύεται και να τον κοροϊδεύει, χωρίς να μπορεί να το καταλάβει και το χειρότερο, το υπομένει.

Τοξότης

Ο Τοξότης για να ζήσει με κάποιον πρέπει να ανεχτεί την ελευθερία του, όταν και όποτε αυτός την αναζητήσει. Όταν όμως νιώσει τον έρωτα και το πάθος τότε μεταμορφώνεται. Το ταίρι του το εκμεταλλεύεται και γίνεται έρμαιο των δικών πόθων. Πολλές φορές τον ωθεί σε υπερβολικά έξοδα, που σε άλλη περίπτωση δεν θα τα έπραττε. Σε περίπτωση που και το σεξ είναι καλό, κινδυνεύει πολύ περισσότερο, μετατρέπεται σε ένα ρομπότ που απλά υπακούει σε οδηγίες.

Πηγή: Female.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό