Προθεσμία στο Μάνο Γαβριηλίδη για έγγραφες εξηγήσεις στην ΓΓΑ – Ζήτημα έκπτωσης από Μαυρωτά για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης

Προθεσμία στο Μάνο Γαβριηλίδη για έγγραφες εξηγήσεις στην ΓΓΑ – Ζήτημα έκπτωσης από Μαυρωτά για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης

Σε Επιτροπή της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού εμφανίστηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης, που τυγχάνει αυτήν την περίοδο και ο μόνος Θρακιώτης στην ΕΕ της ΕΠΟ.

Όπως αποκαλύπτει ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο dikisports, δια του συνηγόρου του Βασίλη Γκαγκάτση (και πρώην προέδρου της ΕΠΟ), ο Κομοτηναίος παράγοντας ζήτησε και πήρε προθεσμία μιας εβδομάδας για να καταθέσει έγγραφες εξηγήσεις.

Όπως αναφέρεται, για τον Γαβριηλίδη υφίσταται το ερώτημα της έκπτωσης, καθώς ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς διαπίστωσε ότι τρία σωματεία της τοπικής Ένωσης εντάχθηκαν στο κρατικό μητρώο με παράτυπο τρόπο.

Προφανώς πρόκειται για τα απόνερα των καταγγελιών του έτερου υποψηφίου προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μιχάλη Κακουλίδη και των ενστάσεων που είχε υποβάλει κατά την διαδικασία των αρχαιρεσιών του περασμένου Φεβρουαρίου.

Μετά την κατάθεση των έγγραφων εξηγήσεων, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση της ΓΓΑ. Πάντως, γεγονός είναι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν κρίθηκε απο τις συγκεκριμένες τρεις ψήφους των υπό διερεύνηση για τη νομιμότητά τους σωματείων, αφού το σκορ ήταν συντριπτικό υπέρ του Μάνου Γαβριηλίδη με σκορ 18-3.

Ωστόσο από τότε, όπως είχε καταγράψει το ρεπορτάζ του ThrakiSportS, είχε κατατεθεί ένσταση που πλέον έχει πάρει τον δρόμο της διερεύνησης από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η όποια (καταδικαστική ή απαλλακτική) απόφαση αναμένεται εντός του καλοκαιριού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό