Πρωτοφανές ξέσπασμα του Κούγια στην εκπομπή της Τατιάνας για τη δίκη Πισπιρίγκου-“T’ άκουσε” κι ο δημοσιογράφος του “Tlife” (video)

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Κούγια στην εκπομπή της Τατιάνας για τη δίκη Πισπιρίγκου-“T’ άκουσε” κι ο δημοσιογράφος του “Tlife” (video)

Ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή “Tlive”, ενώ βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης. Μάλιστα, από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Ιάσων Τσόλης.

«Θα κάνω μια συγκεκριμένη δήλωση σε μία εκπομπή και μετά θα μιλήσω σε όλους», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας σε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Πληροφορήθηκα το πρωί, ότι σήμερα στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να χρησιμοποιεί φράσεις που με αφορούν. Με πληροφόρησε ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Μουσάς, ότι στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να κάνει τη φωνή μου και να με γελοιοποιεί».

«Με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε περίπτωση ποτέ στην εκπομπή μου να βγάλω κάποιον να σας παρουσιάσει ως γελοίο;», τον ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου κι εκείνος είπε στη συνέχεια:

«Επίσης, πληροφορήθηκα ότι ο κύριος που κάθεται δίπλα μου, βγήκε έξω από το ακροατήριο και ενημέρωσε το κοινό σας ότι δήθεν την ώρα της απολογίας της κατηγορουμένης έκλαιγε μόνο η ίδια και οι συγγενείς της.

Πρόκειται για γελοίο πρόσωπο και λέει ψέματα! Σας το λέω ευθέως και το λέω επειδή είναι μπροστά. Ντροπή του! Ντροπή σου! Είναι ντροπή σου είπα! Ντροπή σου λέω! Άντε! Δικάζεται μια αθώα γυναίκα. Ντροπή σε όλους σας»!

Ο Αλέξης Κούγιας πέταξε το ακουστικό και στράφηκε προς τους υπόλοιπους δημοσιογράφους για δηλώσεις.

«Ειλικρινά απορώ…», ανέφερε έκπληκτη η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς η πληροφορία πως γελοιοποιούσε η εκπομπή τον γνωστό ποινικολόγο δεν ήταν κάτι που είχε συμβεί στην πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του γνωστού ποινικολόγου:

Πηγή: net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό