“Η Παραλία”: Ποιοι  νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1

“Η Παραλία”: Ποιοι νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1

Τρεις νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στη σειρά της ΕΡΤ1, Η Παραλία, μιας και μετά τον θάνατο της Υπατίας, έχουν αλλάξει πολλά και μια σκιά έχει πέσει στο χωριό των Ματάλων, με την άφιξη νέων προσώπων να είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Έρχονται λοιπόν 3 χαρακτήρες με το δικό τους παρελθόν και τα δικά τους μυστικά, οι οποίοι θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις τόσο στις σχέσεις μεταξύ των ηρώων όσο και στην αποκάλυψη του δολοφόνου της Ρηνιώς.

Οι 3 νέοι ηθοποιοί στην Παραλία και οι ρόλοι που θα υποδυθούν

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του 7 Μέρες Tv, στην σειρά της ΕΡΤ1 μπαίνουν η Μαίρη Μηνά, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

(φωτο: οι ηθοποιοί Μαίρη Μηνά και Μαρία Ναυπλιώτου)

(φωτο: ο ηθοποιός Νικολάκης Ζενγκίνογλου)

Η πρώτη θα υποδυθεί μια αινιγματική ψυχιάτρο, που πιστεύει πως οι ψυχιατρικοί μέθοδοι της εποχής της είναι ξεπερασμένοι και έτσι προσπαθεί να εφαρμόσει τις δικές της καινοτομίες. Η γνωριμία της με τον Δημητρό θα τον αλλάξει βαθιά, καθώς η Μαίρη θα τον φέρει για πρώτη φορά σε επαφή με τα πραγματικά συναισθήματα για τον εαυτό και την ζωή του. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πως και η ίδια κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο θα αποδειχθεί κομβικό για όλες τις σχέσεις της σειράς.

Ο δεύτερος θα υποδυθεί έναν έφηβο πολύ αντιδραστικό, ο οποίος έμεινε νωρίς ορφανός και μεγάλωσε στα χέρια ενός παπά από ένα χωριό της περιοχής. Ο πιτσιρικάς γνωρίζει τον Χάρι και αναπτύσσει μαζί του μια όμορφη φιλία, η οποία θα βοηθήσει και τους δύο να συνειδητοποιήσουν τι θέλουν από την ζωή και τις αποφάσες που πρέπει να πάρουν από εδώ και πέρα για να είναι ευτυχισμένοι.

Τέλος, η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί μια χήρα γυναίκα, η οποία δεν είναι άγνωστη στους ανθρώπους του χωριού. Είναι μια εντυπωσιακή παρουσία, ωστόσο χτυπήθηκε από την μοίρα όταν έχασε όλους τους ανθρώπους που αγαπούσε. Για αυτόν τον λόγο, επέλεξε να ζει ασκητικά, μακριά από όλους, σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα λίγο έξω από τα Μάταλα. Η αναπάντεχη συνάντησή της με τον Χάρη και τον πιτσιρικά θα την κάνει να αναθεωρήσει αυτήν την επιλογή και θα την οδηγήσει ξανά στο φως το οποίο νόμιζε ότι είχε αποχαιρετήσει για πάντα.

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό