“Οι Πανθέοι”: Η πρεμιέρα της νέας φιλόδοξης σειράς του ΣΚΑΪ και η ανάρτηση του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου ( trailer)

“Οι Πανθέοι”: Η πρεμιέρα της νέας φιλόδοξης σειράς του ΣΚΑΪ και η ανάρτηση του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου ( trailer)

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έρχεται η πρεμιέρα της νέας φιλόδοξης σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη.

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Οι Πανθέοι» ο σκηνοθέτης της σειράς Σπύρος Μιχαλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook αναφέροντας τα εξής:

(φωτο: ο σκηνοθέτης της σειράς, Σπύρος Μιχαλόπουλος)

«Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα αρχίσει να προβάλλεται ένα έπος. Μια σειρά εμβληματική που χαρακτήρισε, μέσα από την γραφή του ακαδημαϊκού λογοτέχνη Τ. Αθανασιάδη, μια ολόκληρη εποχή.

Σαν σκηνοθέτης της σειράς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους συναδέλφους μου Λίνο Χριστοδούλου και Βασίλη Ντούρο, τον παραγωγό μου Γιάννη Καραγιάννη, την οργάνωση παραγωγής Θοδωρή Κόντο και Ηρώ Μπαρλαμά, τους εξαιρετικούς ηθοποιούς μας, μα πάνω απ’ όλα τα ακούραστα παιδιά των συνεργείων που με αυταπάρνηση καταφέρνουν το σχεδόν αδύνατον. Ιδιαίτερη μνεία στους φωτογράφους της σειράς, Διονύση Λαμπίρη και Αντώνη Κουνέλλα και τους αεικίνητους βοηθούς σκηνοθέτη Μαίρη Τρυφιάτη, Κατερίνα Μαντωνανάκη και Αλεξάνδρα Σκαρτσίλα. Όλα αυτά με την εξαιρετική δουλειά του Αντώνη Χαλκιά και την ομάδα του στα σκηνικά και τον υπέροχο Κωνσταντίνο Ζαμάνη στα ρούχα. Στο μοντάζ ο Μιχάλης Τζαρής και βεβαίως τους υπέροχους σεναριογράφους Γιάννα Κανελοπούλου και Άγγελο Χασαπογλου.

Αγαπημένοι μου η πρεμιέρα έφτασε, ας απολαύσουμε τη δουλειά μας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι καλή δύναμη».

Δείτε το τρέιλερ του 1ου επεισοδίου:

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό