“Το Προξενιό της Ιουλίας”: Η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου (Ιουλία) αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

“Το Προξενιό της Ιουλίας”: Η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου (Ιουλία) αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

Το τέλος που έχουν οι ήρωες της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», αποκάλυψε η τηλεοπτική Ιουλία, Ευγενία Ξυγκόρου.

-Ποιο βαθμό δυσκολίας ενέχει ο ρόλος σας;

«Μεγάλο γιατί είναι πολλές οι δύσκολες σκηνές τις οποίες γυρίζουμε σε ένα χρόνο που αντιστοιχεί σε γύρισμα καθημερινής σειράς. Ολες κάτι κρύβουν».

-Ποια σας παίδεψε περισσότερο μέχρι τώρα;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η πρώτη νύχτα του γάμου γιατί ο Γιωργίκης ήταν μεθυσμένος και η Ιουλία προσπαθούσε να τον πείσει πως έκαναν έρωτα».

-Το βιβλίο του Γιώργου Σ. Πολίτη το είχατε διαβάσει; Βοήθησε να ψυχανεμιστείτε τι σας περιμένει;

«Ναι, το είχα διαβάσει πριν πάρω στα χέρια μου τα σενάρια. Εμείς έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν είναι η ίδια Ιουλία, αλλά με βοήθησε να μπω στην εποχή και στην τότε κοινωνία».

-Τι συναισθήματα έχετε για την ηρωίδας σας;

«Η Ιουλία έχει παντρευτεί τον Προβιό και είδαμε τη ζωή της το πρώτο καιρό στο αρχοντικό. Τώρα έχω μια υπερένταση γιατί άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και της ζωής της και δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. Είναι σαν μια νέα σειρά μέσα στη σειρά και θέλω πολύ να δω πώς θα φτάσουμε στο φόνο του Γιωργίκη. Η Ιουλία δεν είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε. Εχει αλλάξει. Και θέλω να πάρω τα επόμενα σενάρια στα χέρια μου και να δω πώς θα διαχειριστώ όλα αυτά που θα επακολουθήσουν».

-Εχετε και τη Χάδω στο κατόπι σας.

«Ετσι είναι, δυστυχώς. Ποτέ δεν έκρυψε την αντιπάθειά της μπροστά στη νύφη της. Από τη Χάδω δέχεται λεκτική κακοποίηση και από τον Γιωργίκη σωματική. Η Στεφανία είναι εκείνη που θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει».

-Ο Γιωργίκης τελικά έδειξε το σκληρό του πρόσωπο.

«Πράγματι. Η αδελφή του η Χάδω του είχε πει μία μέρα πριν τον γάμο του: ‘Κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είσαι’. Η Ιουλία βρίσκεται σε αδιέξοδο και θα προσπαθήσει να το σκάσει με την κόρη της».

-Με τον Γρηγόρη η Ιουλία θα ξαναβρεθεί σύντομα;

«Δεν ξέρω και καίγομαι να μάθω. Αλλά είναι δυνατόν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μην ξαναβρεθούν; Σίγουρα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά πώς θα είναι αυτή η συνάντηση; Ανυπομονώ κι εγώ».

-Πάντως η Φιλιώ τον κατάφερε. Από εδώ τον είχε, από το είχε, τον έφερε με τα νερά της.

«Εξαλλη είμαι με αυτό (γελάει). Βλέπω να ανεβάσουν φωτογραφίες μαζί κι εγώ γράφω σχόλια από κάτω και βρίζω. Ομως κι εγώ παντρεύτηκα άλλον. Πλέον, από τη στιγμή που η Ιουλία μπήκε στο αρχοντικό του Προβιού ως νύφη, άλλαξαν πολλά πράγματα. Δεν είναι το κορίτσι που ξέραμε μέχρι τώρα. Παντρεύτηκε έναν άνδρα που δεν θέλει για να μεγαλώσει το παιδί της, αλλά τελικά η αλήθεια πάντα βρίσκει τον σωστό δρόμο».

-Δεν διαφαίνεται να υπάρχει ευτυχισμένο τέλος για κανέναν από τους ήρωες όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις.

«Ολοι θα βγουν λαβωμένοι. Αυτό που ελπίζω είναι, αν μη τι άλλο, κάποιος από τους ήρωες να βρει τουλάχιστον τη δικαίωση», αποκάλυψε για το τέλος της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας η Ευγενία Ξυγκόρου”, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tiviσίριαλ.

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό