
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με νέο προπονητή τον Ζόραν Στοϊνοβιτς
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς στην ήττα που δημιούργησε κακές εντυπώσεις στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο.
Η ομάδα προχωράει στην πρόσληψη νέου προπονητή με αστραπιαίες κινήσεις, ενός προπονητή αήττητου πέρσι, που από γραφειοκρατικούς λόγους έχασε το Πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό.
“Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, με το νέο επιτελείο, Στέλιο Ηλιόπουλο, Γυμναστή-Βοηθό Προπονητή και Γιάννη Καρυοφύλλη, Προπονητή Τερματοφυλάκων, ξεκινάει από σήμερα κιόλας βάζοντας κάτω τα θετικά και τα αρνητικά και θα προχωρήσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, τη μόνη προσδοκία όλου του κόσμου του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι η ομάδα στην οποία όλοι θέλουν να εργασθούν είτε ως προπονητές, είτε ως ποδοσφαιριστές και τη φετινή χρονιά το υλικό μας είναι άριστο.
Δεν ξέρετε πόσα προβλήματα έχει η ομάδα, δεν είναι ώρα να κλαίμε και να γελάμε.
Εμείς θα γελάσουμε όλοι μαζί τελευταίοι !
Καλωσορίζουμε τον Προπονητή Ζόραν Στοΐνοβιτς με το τεχνικό του επιτελείο και τους ευχόμαστε υγεία και μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας!” σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ