Ροδόπη 87 – γυναικείο ποδόσφαιρο: Η ομάδα της Κομοτηνής έκοψε πίτα με δύο τυχερές

Ροδόπη 87 – γυναικείο ποδόσφαιρο: Η ομάδα της Κομοτηνής έκοψε πίτα με δύο τυχερές

Στο καφέ Mikel παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη η πρόεδρος της ομάδας Τασούλα Περιβολοπούλου έκοψε την πίτα του συλλόγου. Παρούσες σχεδόν όλες οι παίκτριες της ομάδας και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ. Τυχερή στην πίτα η αντιπρόεδρος Μαρία Βαρένα και στα μικρά κομμάτια που μοιράστηκαν οι Αναστασία Μπίτσεβα και η Νατάσσα Κοκκίνη που πήραν το δωράκι τους από την κα πρόεδρο, η οποία και ευχήθηκε υγεία με προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

Χορηγοί της βραδιάς αλλά και συμπαραστάτες σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου οι Αφοί Δαλθανάση-Αρτοσκευάσματα αλλά και ο πάντα πρόθυμος να συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση της ομάδας Θανάσης Σχώρης, ιδιοκτήτης των Mikel Κομοτηνής, που ετοιμάζεται για την νέα του επιχειρηματική  κίνηση…

 

Η προπονήτρια της ομάδας Βίκυ Περιβολοπούλου σε δηλώσεις της ανέφερε ότι είμαστε ακόμη στους στόχους της χρονιάς που είναι η πρώτη τριάδα αλλά επίκειται και μια ποδοσφαιρική συμφωνία που θα προσπαθήσει να ωφελήσει τόσο την γυναικεία ομάδα της Κομοτηνής όσο και το ποδόσφαιρο της Ροδόπης μας γενικότερα.

Η ομάδα και αυτό το σαββατοκύριακο είχε ρεπό και το ερχόμενο αγωνίζεται εκτός έδρας με την Πανσερραϊκή στις Σέρρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό