Ροδόπη 87 : Ολοκληρώνεται η προετοιμασία…. Αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος

Ροδόπη 87 : Ολοκληρώνεται η προετοιμασία…. Αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος

Τα κορίτσια της Ροδόπης 87 ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και περιμένουν την κλήρωση του πρωταθλήματος με το μυαλό τους να συμμετέχουν ακόμη και στην Α’ εθνική κατηγορία λόγω του γνωστού θέματος με το αθλητικό μητρώο.

Έτσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη για το φιλικό ρεβάνς του ΔΑΚ Κομοτηνής με την Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης. Η αποστολή στην γειτονική πόλη ήταν μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της Ροδόπης αφού αγωνίστηκαν δύο ενδεκάδες μια σε κάθε ημίχρονο.

Αγωνιστικά η Βίκυ Περιβολοπούλου έβγαλε τα συμπεράσματα της από την αναμέτρηση αλλά και από τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις.

Το σκορ αλλά και εξέλιξη του αγώνα ήταν μονότερμα για τις φιλοξενούμενες που είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και μοιρασμένο το παιχνίδι στο δεύτερο όταν και η προπονήτρια της Κομοτηνής πέρασε και τις άλλες παίκτριες που είχε στη διάθεσή της.

Για την ιστορία τα γκολ τα Ροδόπης σημείωσαν οι Καραντζίκου, Πατεράκη (2) και Μπαμπαλή στο πρώτο μέρος με τις γηπεδούχες να μειώνουν στο δεύτερο το σκορ….!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό