Ροδόπη: Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας Δοκίμων Αστυφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026 (φωτος)

Ροδόπη: Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας Δοκίμων Αστυφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026 (φωτος)

Πραγματοποιήθηκε στις 1-12-2023 και ώρα 11:00, στις έδρες των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Κομοτηνής, Νάουσας, Γρεβενών και Ρεθύμνου, η τελετή ορκωμοσίας των οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) Δοκίμων Αστυφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026.

Συγκεκριμένα στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο διακόσιοι εξήντα επτά (267) Δόκιμοι Αστυφύλακες, στο Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου τριάντα (30), στο Τ.Δ.Α. Νάουσας διακόσιοι ενενήντα τέσσερις (294), στο Τ.Δ.Α. Γρεβενών εκατόν ενενήντα πέντε (195) και στο Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου σαράντα οκτώ (48).
Στην τελετή που έλαβε χώρα στο  Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων, παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, συνεπικουρούμενος από το Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγο Χαράλαμπο Καλόγηρο. Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων καλωσόρισε τους πρωτοετείς Δόκιμους Αστυφύλακες στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και την επιλογή τους.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας &  Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, συνεπικουρούμενος από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος Α/Β΄ Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ.κ. Αλέξιο Κουρτέση.

Στην τελετή παραβρέθηκαν o Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, o εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής Αντιδήμαρχος Παρθένιος Τζενετίδης, ο Τοποτηρητής Μουφτείας Ροδόπης Σοφολογιότατος κ. Χαλήλ Τζιχάτ, οι εκπρόσωποι του Διοικητή της ΧΧΙ ΤΘΤ Ταξίαρχος και της 29ης Ταξιαρχίας Στρατού και ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πύραρχος Αντώνιος Αντωνίου.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος Μιχαήλ Σεβδυνίδης , ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Ζιώγας, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέτρος Δεμερτζίδης καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό