Ρούλα Πισπιρίγκου| Σε απολογία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Ρούλα Πισπιρίγκου| Σε απολογία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Η ανακρίτρια κάλεσε σε απολογία την Ρούλα Πισπιρίγκου την Τρίτη 25 Οκτωβρίου για τους θανάτους των δύο παιδιών της τη Μαλένα και την Ίριδα .

Η 33 χρονη  θέλει τη πολυήμερη προθεσμία για την απολογία της μαζί με τον συνήγορο της Αλέξη Κούγια.

Το καλοκαίρι μετά από καταθέσεις και εξηγήσεις της 33 χρονης οι εισαγγελείς Αντώνης  Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έστειλαν την υπόθεση στην ανάκριση

Σύμφωνα με τα λόγια των ιατροδικαστών Καρακούκι Καλογριά καθώς και των νοσηλευτών και γιατρών που ήξεραν τα δύο κοριτσάκια την έστειλαν στη φυλακή. Οι δύο εισαγγελείς λεν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου που σκότωσε και τα δύο παιδιά της μάλλον σκότωσε και το 9 χρονο παιδί της τη Τζωρτζίνα γιατί αυτή ήταν μαζί με τα παιδιά της .

Οι γιατροί καταθέτουν ότι η Μαλένα την είχε σκοτώσει πριν από ώρα γιατί όταν φώναξε τους γιατρούς το παιδάκι ήταν παγωμένο , κάποιος γιατρός είπε όταν είδε το παιδάκι είχε εικόνα διακομιδής με  ασθενοφόρο από απόσταση.

Οι γιατροί και νοσηλευτές λεν ότι η Μαλένα ήταν ένα παιδί χαρούμενο που είχε γλυτώσει από την λευχαιμία. Οι γιατροί και νοσηλευτές λεν ακόμα ότι το παιδί πέθανε ξαφνικά αν και ήταν καλά στην υγεία του.

Το μωρό Ίριδα είχε αίμα στο στόμα του και αυτό το κατάλαβαν οι ιατροδικαστές και εισαγγελείς ότι ήταν έγκλημα . Το ίδιο έγινε στην Ίριδα δηλαδή ότι το μωράκι είχε πεθάνει πιο μπροστά όταν το βρήκαν οι διασώστες και συμφωνούν και οι ιατροδικαστές.

Γ. Γ./Dete.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό