Σάκης Κατσούλης: Την έριξε την «βόμβα» του για το Survivor !

Σάκης Κατσούλης: Την έριξε την «βόμβα» του για το Survivor !

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε τόσο στο Survivor όσο και στο νέο project που ετοιμάζει.

Ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης το 2021 αλλά και επιχειρηματίας αρχικά είπε για την πληρωμή του και τα 100.00 ευρώ που ήταν το έπαθλο: «Πληρώθηκα. Καιρός δεν ήταν; Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα, όπου με χρειαστεί».

Στη συνέχεια μίλησε για το φετινό κύκλο του Survivor: «Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι. Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι΄αυτό το παιχνίδι. Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στο χέρι και κάνει κουτσομπολιό».

Τέλος, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε και το τηλεοπτικό πρότζεκτ που ετοιμάζει. «Το πρότζεκτ που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες. Θα παιχτούν δώδεκα επεισόδια συνολικά. Έχει να κάνει με τη γυμναστική και τη διατροφή», είπε ο νικητής του Survivor του 2021.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό