Σασμός: Αιμιλία – Λευτέρης στήνουν παγίδα στον Πάνο

Σασμός: Αιμιλία – Λευτέρης στήνουν παγίδα στον Πάνο

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός και η αγωνία κορυφώνεται, σαρώνοντας στην τηλεθέαση.

Ο Ευθύμης εκβιάζει την Στέλλα, ενώ η Αιμιλία και ο Λευτέρης ετοιμάζονται στα στήσουν παγίδα στον Πάνο.

Μας έχει καθηλώσει εδώ και ενάμιση χρόνο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με όλα όσα έρχονται στη συνέχειά του. Ο Σασμός συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με το δέσιμο που έχουμε με τους πρωταγωνιστές πλέον να είναι μεγάλο.

Τα βάσανα της Αργυρώς και του Αστέρη μοιάζουν να μην έχουν τέλος. Ο Αστέρης θα απαχθεί από τον Παύλο με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ομηρία του όμως θα τελειώσει με την παρέμβαση της Αργυρώς που τον σώζει.

Παράλληλα, ο Μανόλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Νάντια. Η Αιμιλία με τον Λευτέρη από την άλλη συνεχίζουν να υλοποιούν τα σχέδιά τους κατά του Πάνου και του Ευθύμη. Στόχος τους τώρα είναι να βγάλουν τις υποψίες του Ευθύμη πάνω από τον Λευτέρη και έτσι οι δυο τους στήνουν μια παγίδα στον Πάνο που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το αφεντικό του. Όμως η Θοδώρα θα τους χαλάσει τα σχέδια καθώς παίρνει την πρωτοβουλία να πλησιάσει μόνη της τον Φαρμάκη. Την ίδια ώρα η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του όμως ένα τηλεφώνημα την σοκάρει. Κάποιος κοντινός της έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα…

Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό