Σασμός: Ακατάλληλες σκηνές με Θοδώρα και Λευτέρη – Άγριο ξέσπασμα της Αργυρώς στον Αστέρη

Σασμός: Ακατάλληλες σκηνές με Θοδώρα και Λευτέρη – Άγριο ξέσπασμα της Αργυρώς στον Αστέρη

Ακάθεκτα συνεχίζει ο Σασμός να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time με τα υπόλοιπα προγράμματα να δείχνουν ανίκανα να τον αμφισβητήσουν.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει με τις εξελίξεις της. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Μαθιός θα έρθει αντιμέτωπος με την γιαγιά Ειρήνη ενώ ο Αντώνης θα κάνει συλλήψεις για την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Μία νέα γνωριμία όμως, αυτή της Θοδώρας με τον Λευτέρη θα φέρει τα άνω κάτω. Οι δυο τους κατακλύζονται από φλογερό πάθος ο ένας για τον άλλο και υπόσχονται να βάλουν.. φωτιά στη μικρή οθόνη.

Ο Αστέρης δε θέλει να στηρίξει τη μητέρα του με τον Μαθιό και την Στέλλα να προσπαθούν μάταια να του αποδείξουν πως δεν είναι η πραγματική φόνισσα. Ο Αντώνης όμως ποτέ δε πίστεψε ότι η Καλλιόπη είναι ο πραγματικός ένοχος. Οι υποψίες του στρέφονται στον Κώστα.

Ο Παύλος πληγώνεται όταν ανακαλύπτει τη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη και το εξομολογείται σε παπά και Μαρίνα. Ο Μανώλης φτάνει στα όριά του μετά από συνάντηση που έχει με τον Μαθιό.

Ο Αντώνης στήνει παγίδα στον Κώστα χρησιμοποιώντας ως δόλωμα την Άσπα η οποία είναι πρόθυμη να βοηθήσει. Η σύλληψη του Κώστα πέφτει σα βόμβα στο χωριό.

Όμως φέρνει και μια νέα εξέλιξη, την αποφυλάκιση της Καλλιόπης. Αυτό θα κκάνει έξαλλη την Αργυρώ η οποία επιτίθεται εκ νέου στον Αστέρη.

Η Τζένη αρχίζει να ανησυχεί με τον Νικηφόρο ο οποίος κουβαλάει όπλο συνέχεια μαζί του και το λέει στη Βασιλική. Ο Μανώλης εξαφανίζεται από το χωριό την ώρα που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό