Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ συναντιούνται για πρώτη φορά στην Κρήτη

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ συναντιούνται για πρώτη φορά στην Κρήτη

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeοι τοκογλύφοι απειλούν να δολοφονήσουν τον Σταύρο.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα επηρεάσει τις εξελίξεις καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά, ο Μαθιός!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έξαλλη η Βασιλική με τον Μαθιό

Άνω κάτω θα γίνουν πάλι η Βασιλική και ο Μαθιός όταν η πρώτη μάθει πως ο σύντροφος της αποφάσισε να παρέμβει και πάλι στη ζωή της, γεγονός που θα την κάνει έξαλλη.

Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το χωριό παραμένει παγωμένο μετά την πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης, με την αντίδραση του Παντελή να είναι σοκαριστική μόλις αντιληφθεί ότι είναι τυφλή

Σταύρος και Αργυρώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα ενώ ο Αστέρης βιώνει δύσκολες στιγμές μόλις μάθει τα νέα που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τους μεγαλύτερους φόβους του.

Η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά, όμως η έρευνά του στο σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου τον οδηγεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα.

Αστέρης και Αργυρώ συναντιούνται για πρώτη φορά στην Κρήτη μετά από καιρό και οι δύο τους παλεύουν για να συγκρατήσουν τα συναισθήματα τους.

Παράλληλα, η Στέλλα πληροφορείται από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια άγρια κόντρα.

Το τέλος του Καραπάνου γράφεται στις φυλακές έπειτα από μια αιματηρή συμπλοκή ενώ μια ομολογία του πριν πεθάνει θα ανοίξει υποθέσεις που είχαν κλείσει καιρό.

sportime.gr

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό