Σασμός: Αυτοί είναι πίσω από την έκρηξη – Η Άσπα βοηθά στη σύλληψη του Κώστα

Σασμός: Αυτοί είναι πίσω από την έκρηξη – Η Άσπα βοηθά στη σύλληψη του Κώστα

Συνταρακτικές είναι η εξελίξεις στη σειρά Σασμός, με τους τηλεθεατές να κρατούν την… ανάσα τους και να αγωνιούν για ό,τι θα ακολουθήσει.

Οι άνθρωποι του Alpha έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού η σειρά «σπάει τα κοντέρ» στην τηλεθέαση, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα νούμερα για άλλη μία χρονιά παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Από την αρχή του δευτέρου κύκλου η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, ειδικότερα με την εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη.

Ο Παύλος είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και σύντομα τα μαντάτα φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτα το μαθαίνει ο Μαθιός που μάλιστα έρχεται αντιμέτωπος μαζί του, δίνοντας το στίγμα του πως γνωρίζει τι σκοπούς έχει και τονίζοντας πως δεν φοβούνται.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει «καζάνι που βράζει» για αυτό και ο Παπα-Μιχάλης προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα, μιλώντας στον Παύλο ώστε να βάλει τέλος σε ότι σκέφτεται να κάνει για να πάρει εκδίκηση.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μία τεράστια έκρηξη σε όλο το χωριό, η οποία έχει γίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων και ο κόσμος του χωριού είναι ανάστατος. Ο Αστέρης βγαίνει μέσα στα αίματα και η Αργυρώ είναι ταραγμένη, καθώς φοβάται πολύ για την υγεία του. Όλα δείχνουν ότι τα αισθήματα είναι βαθιά γι’ αυτόν.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέλφια της Μαρίνας και είναι σίγουρος πως εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, με τους ίδιους να επιμένουν πως δεν έχουν καμία σχέση. Την ίδια ώρα ο Παύλος επιμένει ότι δεν το έχουν κάνει αυτοί και μπερδεύει τα πράγματα.

Η Καλλιόπη μαθαίνει τα νέα και ταραγμένη κατηγορεί τον Παύλο. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει και να πάει στο Ηράκλειο, βλέποντας τη βεντέτα να πλησιάζει. Ωστόσο, στο μυαλό του τρέχει ξανά ο θάνατος του πατέρα του και ο φονιάς του. Έτσι, παίρνει όπλο και φεύγει για το Ηράκλειο και άπαντες φοβούνται μη κάνει κάποιο κακό.

Η Καλλιόπη προχωρά σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην ίδια, που δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του Παύλου, Αιμιλία.

Μαθιός και Στέλλα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα όμως μάταια. Ο Αντώνης ωστόσο έχει αρκετούς λόγους να πιστεύει πως ένοχος είναι ο Κώστας. Έτσι, στήνει μία παγίδα στον Κώστα με δόλωμα της Άσπα. Είναι αποφασισμένη και η ίδια να πληρώσει ο φονιάς του Άγγελου. Αυτός πέφτει στην παγίδα και συλλαμβάνεται. Λίγο μετά, η σύλληψη και η γνωστοποίηση του πραγματικού δολοφόνου πέφτει σαν «βόμβα».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό