Σασμός: Αυτός εξαφανίζει το πτώμα του Οδυσσέα – Τέλος ο Παντελής

Σασμός: Αυτός εξαφανίζει το πτώμα του Οδυσσέα – Τέλος ο Παντελής

Ο Σασμός συνεχίζεται με καθημερινή δράση στο κανάλι του Alpha με τα επόμενα επεισόδια να μας επιφυλάσσουν νέες εκπλήξεις. Όσο η αγωνία μένει στο κόκκινο για τον Αντώνη τόσο θα τρέχουν οι υπόλοιπες ιστορίες της σειράς.

Όλα είναι κρίσιμα και για την Αργυρώ με τον Αστέρη αλλά κυρίως για τον Μαθιό ο οποίος αφότου δε μπορεί να βρει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή «χάνει» το μυαλό του με τις κρίσεις πανικού να είναι συχνές.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτά συμβαίνουν με τον Οδυσσέα – Απελπισμένος ο Παντελής

Ο Οδυσσέας είναι ο επικεφαλής του εμπορίου του Φαρμάκη στη Θεσσαλονίκη. Το δεξί χέρι του Ευθύμη παρακολουθώντας τον Λευτέρη με την Έλενα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του και το πως αυτός είναι μυστικός αστυνομικός σε αποστολή.

Έχοντας αυτή την πληροφορία προσπαθεί να πείσει τον Λευτέρη να συνεργαστούν για να βγάλουν τον Φαρμάκη από τη μέση. Θα κλείσει ραντεβού μαζί του όμως ο Λευτέρης θα ειδοποιήσει τον Φαρμάκη. Για τον Φαρμάκη αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να σκοτώσει τον Οδυσσέα που τόλμησε να σκεφτεί να τον βγάλει από τη μέση.

Παράλληλα με όλα αυτά ο Τόλης ετοιμάζει τα εγκαίνια της καντίνας του κάτι που αγχώνει τον Παντελή. Ο Παντελής τότε στον πανικό του κερνάει όποιον έρχεται από το μαγαζί του. Το γεγονός διαδίδεται και σιγά σιγά όλοι περνάνε από το καφενείο. Η Καλλιόπη όμως αναλαμβάνει δράση και ξεμπροστιάζοντας τον Παντελή καλεί όλους να πάνε στα εγκαίνια και αυτοί το κάνουν.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό