Σασμός: Αυτός βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Σασμός: Αυτός βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Γεμάτα από ανατρεπτικές και καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, με το σήριαλ του Alpha να συνεχίζει να αποτελεί τον κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time.

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας από την Κρήτη, αναμένεται να υπάρξουν αποκαλύψεις αναφορικά με την δολοφονία του Στεφανή και το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός βρίσκει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Ο Νικηφόρος παρέα με τον Μανόλη, κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους αποφασίζοντας να αφήσουν για πάντα πίσω τους όσα τους χώρισαν και τους στεναχώρησαν στο παρελθόν.

Αυτό θα συμβεί γιατί ο νεαρός βρίσκει το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά την ημέρα της δολοφονίας του Στεφανή και έχει πια στα χέρια του το αποδεικτικό που θα κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή για τον φόνο.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο της από σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα μιας κατάρας που τη στοιχειώνει.

Αυτή, δεν είναι άλλη από την κατάρα που είχε δώσει η μητέρα του Βασίλη Σταματάκη σε όποιον από την οικογένεια της, εμπλακεί στο μέλλον με κάποιον Βρουλάκη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Καλλιόπη, εναντιώνεται στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ που θα περάσει σύντομα (για ακόμη μια φορά) από 40 κύματα..

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό