Σασμός: Έγκυος η Θεοδώρα (;) – Η Αργυρώ μαθαίνει για την αθωότητα του Αστέρη

Σασμός: Έγκυος η Θεοδώρα (;) – Η Αργυρώ μαθαίνει για την αθωότητα του Αστέρη

Στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε με τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, «Σασμός», αποκάλυψαν πως η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια θα μάθει για την αθωότητα του Αστέρη, όμως θα είναι αργά καθώς στην ζωή της θα υπάρχει ένας νέος άντρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε, ωστόσο πριν προλάβει να αντιδράσει έσκασε ακόμη μία «βόμβα». Η Θοδώρα όπως όλα δείχνουν μένει έγκυος από τον Γιώργη, ύστερα από την ερωτική βραδιά που πέρασαν μαζί.

Τι θα δούμε στο σημερινό (10/2) επεισόδιο…

Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Καλλιόπη μανιασμένη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή των σχεδίων. Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως.

Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο. Πώς θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στην καινούρια του πλέον ζωή;

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό