Σασμός: Η Αιμιλία προστατεύει τον Λευτέρη – Αυτή την πληροφορία του δίνει

Σασμός: Η Αιμιλία προστατεύει τον Λευτέρη – Αυτή την πληροφορία του δίνει

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!

Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το πώς τα φτιάχνουν Νάντια – Νικηφόρος, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχεται η Αιμιλία και ο Λευτέρης.

Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ.

Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει.

Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό