Σασμός: Η Αργυρώ πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων για εκδίκηση

Σασμός: Η Αργυρώ πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων για εκδίκηση

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε υπόθεση για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για τον Κώστα που θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα δούμε την Αργυρώ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, τη στιγμή που ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να ανακαλύψουν τη σύνδεση του Μαθιού με τον φόνο του Άγγελου.

Η Αργυρώ που ακούει πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς, θολώνει και μπουκάρει στο σπίτι των Σταματάκηδων για εκδίκηση.

Οι απειλές της τρομοκρατούν την Βασιλική που φοβάται για τη ζωή του Μαθιού ενώ και όλοι όσοι την γνωρίζουν, σοκάρονται από την συμπεριφορά της.

Ο άνθρωπος που όμως ξέρει όλη την αλήθεια για τον φόνο του Άγγελου είναι η Καλλιόπη και τα πάντα αναμένεται να ανατραπούν σε αυτή την υπόθεση ενώ παράλληλα ο Μανώλης νιώθει τύψεις για όλα όσα γνωρίζει.

Από εκεί και πέρα, η Στέλλα φλερτάρει τον Αστέρη γεγονός που τον φέρνει σε αμηχανία, με την σχέση τους  να είναι πλέον στενή μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Μαθιού από την Στέλλα.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Παύλος Βρουλάκης προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του. Μια επιστροφή που θα βυθίσει μια οικογένεια στη θλίψη και στον πόνο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό