Σασμός: Η Εύα στοχοποιεί ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη

Σασμός: Η Εύα στοχοποιεί ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη

Ο Σασμός καθηλώνει καθώς η αναζήτηση της Εύας για το δολοφόνο του αδερφού της, Ευθύμη, τη φέρνει μπροστά σε ένα πρόσωπο. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η κοπέλα που είναι ορκισμένη για εκδίκηση;

Οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha τρέχουν καθηλώνοντας τους τηλεθεατές που δείχνουν για τρίτη συνεχή χρονιά την αδυναμία τους στο Σασμό όπως φανερώνει η τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα στοχοποιεί έναν ύποπτο για το φόνο του Ευθύμη

Η Μαρίνα καυγαδίζει με τη γιαγιά Ειρήνη, για την απόφασή της να ανάψει το καντήλι του Βασίλη στο νεκροταφείο. Εκείνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην προσέγγιση των δύο οικογενειών. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα δειπνεί με τον Χρήστο, και οι δυο τους μοιάζει να έρχονται πιο κοντά. Ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο Αντώνης διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες.

Η Εύα στοχοποιεί έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη. Η Βασιλική ομολογεί την αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου στο Μανόλη. Λίγο αργότερα, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη. Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά, το πιο σκληρό της πρόσωπο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό