Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ξέρει πως ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη – Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ξέρει πως ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη – Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!

Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το νέο σχέδιο της Καλλιόπης που θα ανατρέψει τα πάντα, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής θα δει όμως κάτι που θα την καταρρακώσει ενώ η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της.

Παράλληλα, η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, την ίδια στιγμή που Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, την ίδια στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα.

Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν.

Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες, και ένα τηλεφώνημα θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις, με απρόσμενες συνέπειες…

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό