Σασμός: Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς γίνεται όλο και χειρότερη

Σασμός: Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς γίνεται όλο και χειρότερη

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, για την αποκάλυψη της κρυψώνας του Καραπάνου.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική συνταρακτική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα βρεθούν για μια ακόμη φορά, ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης μένει μακριά από την Αργυρώ

Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς γίνεται όλο και χειρότερη με την οικογένεια της να αναζητεί ακόμη τον συμβατό δότη που θα της χαρίσει τη ζωή.

Την ίδια στιγμή όμως όλα είναι δύσκολα καθώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ένας μόνο άνθρωπος θέλει να κάνει τα πάντα για εκείνη κι αυτός είναι ο Αστέρης που όμως έδωσε τον λόγο του στη Μαρίνα πως θα μείνει μακριά της.

Πλέον όμως νιώθει την ανάγκη  να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει ενώ η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφο του Γεράσιμου, αργεί να έρθει.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με τους εφιάλτες του ενώ ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό