Σασμός: Η Νάντια βάζει τρικλοποδιές στον Μαθιό – Ο Νικηφόρος συμμετέχει σε συμβόλαιο θανάτου

Σασμός: Η Νάντια βάζει τρικλοποδιές στον Μαθιό – Ο Νικηφόρος συμμετέχει σε συμβόλαιο θανάτου

Καθηλωτικός συνεχίζεται ο Σασμός ο οποίος φέρνει μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις στα επόμενα επεισόδια με έναν νέο χαρακτήρα, τη Νάντια, να ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στους Σταματάκηδες με τον Νικηφόρο να έχει πέσει ήδη θύμα της γοητείας της.

Οι εξελίξεις έρχονται από κάθε μέτωπο στη σειρά του Alpha η οποία παραμένει στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση ακόμη και μέσω Μουντιάλ. Στη συνέχεια θα δούμε μία ανέλπιστη συμμαχία να σχηματίζεται. Ο λόγος για την Αργυρώ και τη Στέλλα με την Αργυρώ να ζητάει τη βοήθεια της δικηγόρου προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ευνοϊκό για αυτήν διαζύγιο.

Η Στέλλα είναι διατεθειμένη να βοηθήσει την κοπέλα που κάποτε της έκλεψε τον άντρα όμως ο Σταύρος δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Ο Λευτέρης έχει σοβαρές υποψίες ότι ο Ευθύμης έχει ξεσκεπάσει την πραγματική του ταυτότητα και τρέμει την αντίδρασή του. Ποιος όμως είναι αυτός που έχει μιλήσει και τον πρόδωσε;

Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μία ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του η οποία τον βάζει σε κίνδυνο καθώς πρόκειται για έναν φόνο. Στο μεταξύ ο Μανόλης βρίσκεται στο πλευρό της Τζένης που έχασε τη γιαγιά της ενώ ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον «Σασμό» και τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό