Σασμός: Μανώλης και Θεοδώρα καταδίδουν τον Μαθιό

Σασμός: Μανώλης και Θεοδώρα καταδίδουν τον Μαθιό

Το TV24, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (18/2), για μια ακόμα φορά σας έχει σούπερ αποκλειστική εξέλιξη για τον Σασμό, τη σειρά που αγαπάτε και αυτή τη φορά το ενδιαφέρον βρίσκεται στο Μαθιό και στην απόφαση της Θεοδώρας και του Μανόλη να τον καταδώσουν στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή.

Ο Μανόλης αλλάζει, ίσως με τη βοήθεια της κοπέλας του, έρχεται και στέκεται καλά στα πόδια του. Ωστόσο αλλαγμένη πια είναι και η Θοδώρα, η οποία βασανίζεται από τις τύψεις για τον θάνατο του Πετρή. Τα δύο αδέλφια ήδη έχουν έρθει κοντά. Η σχέση τους έχει αλλάξει κι αυτό βοηθάει στο να εκμυστηρευτεί ο Μανόλης στην αδελφή του το μεγάλο του μυστικό: «Θοδώρα, θέλω να σου μιλήσω», της λέει. «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Στεφανή, τον είδα και δεν μίλησα, αλλά τώρα δεν αντέχω άλλο. Εχει γίνει τόσο κακό και ο φονιάς είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του. Δεν το αντέχω άλλο», της εξηγεί, ενώ την ίδια στιγμή οι φήμες για τη δεύτερη σεζόν της σειράς δίνουν και παίρνουν (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά).

Η Θοδώρα τον κοιτάζει σαν χαμένη: «Μίλα μου, επιτέλους. Πες ποιος είναι; Γιατί δεν το έκανες τόσο καιρό, Μανόλη;», τον ρωτάει. «Ο Μαθιός, ο Μαθιός τον σκότωσε! Τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Κρύφτηκα να μη με δει και τόσο καιρό φοβόμουν ότι το έχει καταλάβει κι ότι θα με σκότωνε κι εμένα», της λέει με δάκρυα στα μάτια. Η Θοδώρα αρχίζει να κλαίει: «Εξαιτίας μας πέθανε ο Πέτρος. Εμείς φταίμε. Εσύ που δεν μίλησες κι εγώ που είπα ψέματα. Αλλά φτάνει τώρα, σήκω, θα πάμε στην αστυνομία να πούμε την αλήθεια. Τώρα, αυτή την στιγμή», τον κινητοποιεί και αποφασίζουν να πάνε αμέσως στον αστυνόμο να καταδώσουν τον Μαθιό.

Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Μαθιού στον Σασμό

Η Θοδώρα και ο Μανόλης χέρι-χέρι φτάνουν κοντά στο αστυνομικό τμήμα για να «καρφώσουν» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή, όμως για μια ακόμα φορά η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι κι αυτό το παιχνίδι ευνοεί και πάλι τον Μαθιό. Λίγα λεπτά πριν στην αστυνομία έχει πάει και έχει παραδοθεί κάποιος άλλος για τον φόνο του Στεφανή. Αυτός ο άλλος είναι ένας κακοποιός με το παρατσούκλι «Αμερικάνος». Τον «Αμερικάνο» τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να τον ξεπαστρέψει ο Καραπάνος, ο οποίος έχει δώσει εντολή μέσα από τη φυλακή να τον φάνε οι δικοί του έξω.

Ο «Αμερικάνος» ξέρει ότι κάθε λεπτό που περνάει και είναι έξω, είναι εκτεθειμένος στον θάνατο. Ετσι αποφασίζει να προστατευτεί από την αστυνομία και μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Να συλληφθεί… Ξέροντας λοιπόν ότι ακόμα η αστυνομία ψάχνει τον δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη, παρουσιάζεται και λέει: «Εγώ τον σκότωσα»!

www.youweekly.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό