Σασμός: Μεγάλη κόντρα μεταξύ Μαθιού και Κώστα

Σασμός: Μεγάλη κόντρα μεταξύ Μαθιού και Κώστα

Ο Σασμός κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τα νούμερα στην τηλεθέαση να είναι σαρωτικά και για την Παρασκευή πλέον μετά την αλλαγή του προγράμματος.

Η σειρά του Alpha υπόσχεται εξελίξεις που θα καθηλώσουν μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν προβολής της.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει η Αργυρώ αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας. Την ώρα λοιπόν που η σχέση της με τον Σταύρο περνάει έντονη κρίση το πρόβλημα της υγείας της εντείνεται.

Πλέον χρειάζεται αιμοκάθαρση ενώ ο γιατρός της ανακοινώνει ότι χρειάζεται αιμοκάθαρση. Εν τέλει ο συμβατός δότης βρίσκεται στο πρόσωπο του Αστέρη ο οποίος θα θέσει έναν όρο για να προχωρήσει στην εγχείρηση.

Πριν συμβούν όλα αυτά, η Αργυρώ ενώ κάνει μία βόλτα με τη Μαρίνα έχει μία εξαιρετική δύσκολη συνάντηση καθώς πέφτει πάνω στον Αστέρη. Η συζήτηση που έχουν τους αναστατώνει.

Ενώ συμβαίνουν αυτά, στις φυλακές επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο Καραπάνος, διψασμένο για εκδίκηση από τον Γεράσιμο, αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να βγει από τη φυλακή.

Το σχέδιο απόδρασής του προχωράει με μεγάλη επιτυχία, καταφέρνει να το σκάσει και η αστυνομία σημαίνει συναγερμό.

Ο Γεράσιμος έχει αναστατωθεί από την απρόσμενη εξέλιξη και ψάχνει με μανία να βρει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του. Ο Αντώνης από την άλλη παίρνει προσωπικά την υπόθεση.

Οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας και θα παρακολουθήσουμε μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σειράς καθώς ο Καραπάνος, εν αγνοία του ότι ο Γεράσιμος δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Γεράσιμος.

Την ίδια ώρα, μετά τη νέα χειροδικία του Κώστα στην Άσπα, ο Μαθιός τα βάζει μαζί του και τον διώχνει από τη δουλειά.

Ο Κώστας όμως δε μένει αμέτοχος και μεταξύ των δύο αντρών ξεσπάει μια μεγάλη κόντρα. Για να τον εκδικηθεί προχωράει σε μία κίνηση η οποία μπορεί να ταράξει τα πάντα στη ζωή του Μαθιού.

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό