Σασμός: Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα

Σασμός: Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα

Συνεχίζεται δυναμικά ο Σασμός με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη του Alpha να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν οι εξελίξεις τρέχουν και όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει στο Sportime, άνθρωπος – έκπληξη αποκαλύπτει στον Αστέρη τη νεφρική ανεπάρκεια της Αργυρώς όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μαθιός και Καλλιόπη σε κινήσεις πανικού!

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα ενώ η αστυνομία περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό, η αγωνία κορυφώνεται για όλους.

Η Βασιλική ρωτά επίμονα τον Μαθιό, ενώ εκείνος και η Καλλιόπη κάνουν μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να γλιτώσουν…

Η Αργυρώ από την άλλη ρισκάρει να πάει τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό, ενώ Μαρίνα και Άγγελος βλέπουν τις ελπίδες για την υγεία της να λιγοστεύουν. Η ζωή της τώρα βρίσκεται στα χέρια της τύχης.

Ο Γεράσιμος έχει αναστατωθεί από την απρόσμενη εξέλιξη και ψάχνει με μανία να βρει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του. Ο Αντώνης από την άλλη παίρνει προσωπικά την υπόθεση.

Οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας και θα παρακολουθήσουμε μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σειράς καθώς ο Καραπάνος, εν αγνοία του ότι ο Γεράσιμος είναι γιος του, δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Γεράσιμος.

Οι μπράβοι του Καραπάνου γυρεύουν ευκαιρία να σκοτώσουν τον Γεράσιμο. Λίγο πριν πυροβολήσουν, για να σκοτώσουν τον Γεράσιμο, ο Καραπάνος που έχει μάθει από τη Στέλλα πως είναι γιος του, παίρνει τη θέση του.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό