Σασμός: Ο Μανώλης αποφασισμένος να καταδώσει τον Μαθιό για το φονικό!

Σασμός: Ο Μανώλης αποφασισμένος να καταδώσει τον Μαθιό για το φονικό!

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler» που εξασφάλισε το Sportime.

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, πως η Βασιλική θα μάθει πως ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα της όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης θα είναι αυτός που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση καθώς θα αποκαλύψει στην Αστυνομία όλη την αλήθεια γύρω από το παρελθόν του.

Πηγαίνει έτσι στο αστυνομικό τμήμα του Αντώνη αποφασισμένος να καταδώσει τον Μαθιό για το φονικό!

Όμως εκεί τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Ο Αμερικάνος συλλαμβάνεται και κάτω από τις πιέσεις του Αντώνη αλλά και το φόβο του Καραπάνου οδηγείται σε μία απρόσμενη εξέλιξη για όλους: ομολογεί το φόνο του Στεφανή!

Ο Μανώλης φεύγει σαστισμένος προτού ομολογήσει οτιδήποτε. Καλλιόπη και Νικηφόρος ψάχνουν ανάστατοι να βρουν τον Μαθιό με τη Βασιλική. Ο Καραπάνος μεταφέρει τα νέα στον Αστέρη ο οποίος νιώθει όλο το βάρος του φόνου του Πετρή να τον πλακώνει καθώς έχει πλέον αποδειχτεί η αθωότητά του.

Παράλληλα, ο Σταύρος, μετά τις αποκαλύψεις της Αργυρώς για το παρελθόν της, κάνει κι αυτός με τη σειρά του μια βαθιά εξομολόγηση για τη τραγική στιγμή που του σημάδεψε τη ζωή.

Ο Αντώνης πρέπει να διαχειριστεί μία οδυνηρή γι’ αυτόν αποκάλυψη. Ο Γεράσιμος αποδεικνύει τις ικανότητες του γρήγορα και ξεσκεπάζει το καρφί που βρισκόταν μέσα στην αστυνομία όλο αυτό το διάστημα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό