Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ώρα του γάμου μέσα στην Εκκλησία

Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ώρα του γάμου μέσα στην Εκκλησία

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime ο Μανώλης συγκαλύπτει τον φόνο του Στεφανή.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, οι προετοιμασίες του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής συνεχίζονται κανονικά, με τα πράγματα ωστόσο να παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική λιποθυμά πριν τα στέφανα

Φτάνει λοιπόν που οι δυο τους ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όλα αλλάζουν όταν μέσα στην εκκλησία, την ώρα του γάμου μπαίνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει για τον φόνο του Άγγελου και του Στεφανή.

Η Καλλιόπη ασπρίζει από τον φόβο της ότι όλα τελείωσαν, ο Νικηφόρος τα χάνει και φωνάζει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει.

Ο Μαθιός κοιτάζει τη Βασιλική στα μάτια ανέκφραστος, η οποία μόλις ακούει το όνομα του Στεφανή πέφτει λιπόθυμη. Ο γάμος φυσικά διαλύεται και όλοι προσπαθούν να μάθουν το λόγο που η αστυνομία έφτασε στο Μαθιό και μάλιστα τον συνέλαβε έτσι βίαια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό