Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης πετυχαίνει το στόχο του

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης πετυχαίνει το στόχο του

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα είναι ο Σασμός, που τη νέα τηλεοπτική χρονιά έρχεται για να φέρει τα πάνω-κάτω και να πρωταγωνιστήσει στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στη σειρά του Alpha, ενώ θα δούμε και πράγματα που κανείς δεν πίστευε ότι θα τα βρούμε μπροστά μας.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Αστέρη να μένει ολομόναχος, αφού θα χάσει τόσο τη μητέρα του την Καλλιόπη αλλά και τον αδερφό του τον Μαθιό.

Έτσι, θα πρέπει να κουβαλήσει ένα τεράστιο βάρος μόνος του, ωστόσο κάποιος που κανείς δεν περιμένει θα σταθεί στο πλευρό του.

Ο άνθρωπος που τον πρόδωσε πιο πολύ από κάθε άλλον, η Αργυρώ, θα μείνει δίπλα του, προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες.

Ο άνθρωπος που όλοι θεωρούσαν νεκρό, έχει γυρίσει στο νησί και αρχίσει να παίρνει την εκδίκηση του και δείχνει ότι δεν αστειεύεται.

Έτσι βάζει το χεράκι του και τόσο η Καλλιόπη αλλά και ο Μαθιός αφήνουν την τελευταία τους πνοή, κάτι που σίγουρα θα συγκλονίσει το κοινό.

Η Αργυρώ θα είναι το μοναδικό στήριγμα του και θα δείξει ότι όσα και να γίνουν ο έρωτας τους δεν πρόκειται ποτέ να ξεθωριάσει.

Οι δυο τους κάνουν μία νέα αρχή, αφήνοντας τα πάντα στο παρελθόν, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει ο Αστέρης να παλέψει και να νικήσει όλους τους… δαίμονες του.

Για περισσότερο Σασμός, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό