Σασμός: Στο κρατητήριο οδηγείται η Βασιλική

Σασμός: Στο κρατητήριο οδηγείται η Βασιλική

Συγκλονιστικός αναμένεται να είναι ο Σασμός κατά την εκκίνηση του δεύτερου κύκλου της σειράς του Alpha.

Μετά από μία άκρως πετυχημένη πρώτη χρονιά, η δραματική σειρά θα επιστρέψει το φθινόπωρο και οι τηλεθεατές σίγουρα δε θα θέλουν να τη χάσουν.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η σύλληψη του Μαθιού θα βρει τη Βασιλική ντυμένη νύφη και δεν θα αντέξει στην είδηση αυτή, ενώ σε σοκ βρίσκεται και η Καλλιόπη.

Μόλις καταφέρει να συνέλθει λίγο θα τρέξει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μάθει τα όσα έχουν γίνει και για τι κατηγορείται ο άνθρωπος που έχει αγαπήσει τόσο πολύ.

Μαθαίνει λοιπόν, ότι ο Μαθιός είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου, με τον ίδιο θα είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία που έχουν οι αρχές, βγάζουν ότι εκείνος έχει διαπράξει το έγκλημα.

Ο τελευταίος τους μεγάλος τσακωμός είχε πολλούς μάρτυρες, ενώ και τα κλειδιά του βρέθηκε στο σημείο που έγινε ο φόνος.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Δεν αντέχει η Βασιλική – Προσπαθεί να την πείσει ο Μαθιός!

Αφού μαθαίνει τα πάντα η Βασιλική, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έχει διαλυθεί και ο άνθρωπος της βρίσκεται στη φυλακή.

Ο Μαθιός της μιλάει ανοιχτά και της ξεκαθαρίζει ότι είναι αθώος και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, με την ίδια να μην πιστεύει το κακό που τους βρήκε

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της και όλοι μαζί πρέπει να βρουν τρόπο να αποδείξουν ότι ο Μαθιός δε δολοφόνησε τον Άγγελο.

Θα τα καταφέρουν; Για περισσότερο Σασμό μπορείτε να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό