Σασμός: Τάσος και Σοφία περνάνε μια κρίση στο γάμο τους

Σασμός: Τάσος και Σοφία περνάνε μια κρίση στο γάμο τους

Ένα νέο spoiler για τις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά του Alpha «Σασμός», έδωσε η ηθοποιός  Νεκταρία Γιαννουδάκη, που ενσαρκώνει την μητέρα της Στέλλας.

 

Όπως φαίνεται οι γονείς της Στέλλας θα περάσουν μια μεγάλη κρίση στον γάμο τους. Ο Τάσος και η Σοφία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα, καθώς η Στέλλα θα ανακαλύψει πως η μητέρα της έχει εραστή.

 

«Η Σοφία δεν πέφτει ποτέ έξω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί της. Ξέρει ότι όταν η Στέλλα αγαπάει, αγαπάει βαθιά και συνειδητά και γι’ αυτό γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Αστέρη. Η Στέλλα είναι πολύ-σοβαρός άνθρωπος. Έδωσε την καρδιά της στον Αστέρη και πολύ δύσκολα θα την πάρει πίσω. Θα τον υπερασπιστεί νομικά, θα τον βοηθήσει και θα τον συγχωρέσει” τόνισε στη συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Μέρες tv.

 

 

 

Γιατί δεν τα βρίσκει με τον Άγγελο;

 

Στον έρωτα δεν υπάρχει λογική, είναι θέμα χημείας. Και η Σοφία πίστευε ότι ο Άγγελος θα τα ανατρέψει όλα, ότι μέσα από την αγάπη του η Στέλλα θα ξεχάσει τον Αστέρη, αλλά δυστυχώς… Η Στέλλα έχει εμμονή με αυτή τη σχέση, είχε επενδύσει στον Αστέρη. Και η Σοφία ως μάνα της θα τη συμβουλέψει, όχι ως γιατρός. Θα της πει ότι δεν το θεωρεί σωστό να αναλάβει την υπεράσπιση του γιατί αυτό θα κακοφανεί στον Άγγελο και σταδιακά θα οδηγηθούν σε χωρισμό. Είναι λογικό, καθώς ο Άγγελος θα πιστέψει ότι η Στέλλα μάχεται για την αθωότητα του Αστέρη ώστε να τον ξανακερδίσει, μιας που η Αργυρώ δεν θα υπάρχει πλέον στη μέση.

 

Ως μάνα, πώς τα περνάει αυτά η Σοφία;

 

Προσπαθεί να νουθετήσει τη Στέλλα, αλλά παράλληλα έχει και τα δικά της θέματα. Ο γάμος της με τον άντρα της, τον Τάσο, αντιμετωπίζει μεγάλη φθορά. Εκείνος, ως συνταξιούχος, έχει αράξει, εκείνη, νεότερη και δραστήρια, βρίσκεται ακόμη σε δημιουργική περίοδο. Έχουν καταντήσει δυο συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι.

 

 

 

Θα μοιραστεί με την κόρη της αυτή την κρίση στο γάμο της;

 

Είναι πολύ δύσκολο, γιατί μπορεί με τη Στέλλα να έχουν γίνει κόμμα, που λέει και ο Τάσος, αλλά για τη μικρή, ο πατέρας της παραμένει η μεγάλη της αδυναμία, είναι το κορίτσι του μπαμπά. Έτσι, η Σοφία θα βρει στο πρόσωπο της ένα σκληρό κριτή. Η Στέλλα θα προστατεύσει τον μπαμπά της, θα βάλει το γάμο της μάνας και του πατέρα της στη ζυγαριά και θα πει στη Σοφία τι αξίζει στη ζωή και τι όχι. Θα της πει ότι τα αντίθετα μπορούν να βαδίζουν πλάι πλάι.

 

Η Σοφία πώς αντιμετωπίζει τη σχέση της Στέλλας με την Καλλιόπη και τον Αστέρη;

 

Η Σοφία έχει πει στη Στέλλα ότι στα ορεινά χωριά της Κρήτης δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.

 

Πιστεύει στην παιδεία, που σιγά σιγά σβήνει όλα τα βίαια έθιμα, αλλά και πάλι, όλα είναι σχετικά στη ζωή. Γιατί βλέπεις και καλλιεργημένους ανθρώπους που κάνουν εγκλήματα. Άνθρωποι του θεάτρου, με αδιανόητες σπουδές στην τέχνη, ακούγεται ότι έκαναν τέρατα στην προσωπική τους ζωή. Άρα, για εμένα η αγάπη, το να έχεις πάρει και να έχεις δώσει αγάπη, είναι αυτό που σε κάνει καλό άνθρωπο στην κοινωνία και όχι τόσο η μόρφωση. Ο Αστέρης δεν ήταν γεννημένος φονιάς, δεν κουβαλούσε ποτέ όπλο. Δεν το είχε σχεδιασμένο να σκοτώσει τον Πετρή.

 

Αλλά μέσα στον καβγά που έγινε, τα αίματα άναψαν, ο τσαμπουκάς του Πετρή πυροδότησε την κατάσταση και ο Αστέρης έγινε το μοιραίο πρόσωπο. Ο Μαθιός, αντίθετα, θα μπορούσε να βλάψει, κάτι πoυ έκανε άλλωστε στην περίπτωση του Στεφανή. Είναι πιο μοναχικός, πιο σκληρός, παρόλο που και αυτός έχει μια κρυμμένη ευαισθησία και μια αδιανόητη συναισθηματική εμμονή με τη Βασιλική. Το κακό και το καλό στη ζωή πάνε πλάι πλάι και όλοι είμαστε πλασμένοι για τα καλά, αλλά και για τα χειρότερα.

 

Ποιος φταίει τελικά για τόσα φονικά;

 

Ενός κακού μύρια έπονται και θα έρθουν κι άλλα. Ο Αστέρης είχε πολύ κακό σύμβουλο στη ζωή του: την Καλλιόπη. Αυτή τον πυροδότησε. Η καπετάνισσα μισεί τους Βρουλάκηδες γιατί «έφαγαν» τον άντρα της και, μαζί με την απώλεια του, έφυγε και η χαρά από τη δική της ζωή: Από την πλευρά της, κουκουλώνει τα πράγματα για να βγάζει λάδι τους γιους της. Έτσι είναι μαθημένη. Θέλει η οικογένεια της να είναι υπόδειγμα ηθικής. Μέσα της, όμως, υποφέρει γιατί ξέρει ότι ο μεγάλος της γιος έγινε φονιάς, ενώ για τον μικρό δεν μπορεί να το πιστέψει. Σε αυτή την ιστορία, ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης.

enikos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό