Σασμός: Τέλος αυτός ο ρόλος από τη σειρά – Τι έχει συμβεί!

Σασμός: Τέλος αυτός ο ρόλος από τη σειρά – Τι έχει συμβεί!

Η Σοφία, η μητέρα της Στέλλας, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα δεχτεί μια ανέλπιστη πρόταση από το εξωτερικό. Ενα πανεπιστήμιο της Μασσαλίας θα της ζητήσει να διδάξει εκεί ψυχολογία για τρία χρόνια. Εκείνη στην αρχή θα είναι διστακτική καθώς δεν θα θέλει να αποχωριστεί την οικογένειά της, όμως έπειτα από σκέψη, θα αρχίσει να το βλέπει διαφορετικά.

Εννοείται πως στην απόφασή της θα συνηγορήσει και η άποψη και στήριξη του Τάσου και της Στέλλας, οι οποίοι θα την πείσουν πως έχει έρθει η ώρα να κάνει αυτό το σημαντικό βήμα στη ζωή της. Σύντομα λοιπόν, η Σοφία θα αρχίσει να φτιάχνει τις βαλίτσες της, βάζοντας μέσα σε αυτές όλες τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στην Άνω Ποριά, φωτογραφίες των δικών της ανθρώπων αλλά και την υπόσχεση πως σε περιόδους γιορτών θα επιστρέφει πάντα στην οικογένειά της που υπεραγαπά, στη χώρα που γεννήθηκε και πολύ περισσότερο στο μερος που την έκανε αυτό που είναι.

Η Στέλλα από την άλλη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν n Βασιλικά την παρακαλεί να αναλάβει το διαζύγιό της με τον Μαθιό. Την ρωτά όπως είναι φυσικό τι ακριβώς συνέβη και πήρε αυτή την απόφαση και επιπλέον αν είναι σίγουρη.

Η Βασιλική δακρυσμένη της γνέφει καταφατικά. Δε μπορεί να της αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, άλλωστε το είπε και στον ίδιο ότι δεν θα προδώσει πουθενά το μυστικό του, άρα αρκείται να της πει πως μεταξύ τους υπήρξαν κενά και ψέματα. Η Στέλλα Καμαριωτάκη θα της υποσχεθεί πως θα βάλει μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Πριν κάνει όμως οτιδήποτε, θα μιλήσει και με τον Αστέρη, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω για την απόφασή της.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό