Σε ποια 4 ζώδια φέρνει ιδιαίτερη εύνοια η  θετική και τυχερή Νέα Σελήνη, στις 21/01/2023

Σε ποια 4 ζώδια φέρνει ιδιαίτερη εύνοια η θετική και τυχερή Νέα Σελήνη, στις 21/01/2023

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Υδροχόου στις 21/01/2023, η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς, θεωρείται πολύ σημαντική, ιδιαίτερα ευνοϊκή και μας καλεί να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και πίστη το μέλλον, να ονειρευτούμε τι θέλουμε να πετύχουμε και να θέσουμε τους στόχους μας, ώστε να καταφέρουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα την αρχή ενός κύκλου, τα νέα ξεκινήματα και τις προοδευτικές αλλαγές και η συγκεκριμένη, που σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, έχει όλα τα φόντα για να μας βοηθήσει να βάλουμε σε εφαρμογή τους νέους στόχους μας, να τους κυνηγήσουμε με θέρμη, αλλά και να τους προσεγγίσουμε με διαφορετική ματιά.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τη 0η έως την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας, φωτίζεται από την αισιόδοξη Νέα Σελήνη στις 21/01 και αν είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να σας δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή ή μια νέα δουλειά, ή να έχετε κάποια επαγγελματική ή χωροταξική αλλαγή. Η Νέα Σελήνη έχει κυβερνήτη της τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και των απρόσμενων εξελίξεων που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί ξαφνικά να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και αυτό αρχικά να σας αγχώσει. Όμως, παρότι δεν αρέσκεστε στις αλλαγές, ίσως τώρα θα είστε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά, αφού θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Εξάλλου το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη σάς προσφέρει την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τα επιτεύγματα σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί λοιπόν να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας δώσουν το κίνητρο θα ξεχωρίσετε και να εξελιχθείτε. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλεστε περισσότερο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στις 21/01 πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς είναι ένα φεγγάρι που ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Κριό θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αν ήδη είστε σε μια μακρόχρονη επιτυχημένη σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να παντρευτείτε. Η Νέα Σελήνη φέρνει μια ανανέωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Άρα, υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης θα πάρετε αποφάσεις και για τις συνεργασίες σας και θα επανεξετάσετε τους όρους με τους οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Αν είστε ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες σας θα δεθείτε περισσότερο, αλλιώς θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα βρείτε άλλα άτομα για να προχωρήσετε παρέα προς την επιτυχία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα σπιτιού, οικογένειας, αλλά και τα επαγγελματικά, φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/01 και μπορείτε να την αξιοποιήσετε δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, στους γονείς, στα παιδιά και την οικογένεια σας. Ίσως αυτό το φεγγάρι σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, να περάσετε όμορφες και ζεστές στιγμές με όσους αγαπάτε και αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια» και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις και οικογενειακά προβλήματα, τώρα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να τα αφήσετε πίσω σας. Τουλάχιστον εσείς αυτή την πρόθεση θα έχετε, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον δρόμο της συγχώρεσης, τότε όλες οι πληγές του παρελθόντος θα θεραπευτούν και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με πιο ξεκάθαρα όρια. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Οπότε μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής ή να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, όπως μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση ή να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να αναδιαμορφώσετε ριζικά τον χώρο, ή ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα τη δική σας οικογένεια, να προκύψει ένας απόγονος και να μοιράζεστε τη χαρά σας με τους συγγενείς σας. Μπορεί όμως να προκύψουν ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να έρθει μια πρόταση που να σας ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της πιο ευοίωνης και τυχερής Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 21/01 και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Άρη σάς δίνει όχι μόνο ώθηση, αλλά και όλα τα φόντα για να ανθίσει η δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δίνοντας σας τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε από την εμφάνιση σας μέχρι και ολόκληρη τη ζωή σας. Τώρα θα φυτέψετε τους σπόρους και θα θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μακροπρόθεσμα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, η διαίσθησή σας θα εκτοξευθεί και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας και με τη βοήθεια τους μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και τα εμπόδια δεν σας άφηναν να το προχωρήσετε. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη. Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς ονειρεύεστε τη ζωή σας; Τώρα μπορείτε να βάλετε τον θεμέλιο λίθο των μελλοντικών σχεδίων και να τα πετύχετε, είτε είναι τα προσωπικά σας ζητήματα, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας (και κυβερνήτης της Νέας Σελήνης) ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, αγαπάει τις αλλαγές και τις καινοτομίες. Οπότε τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας. Πιστέψτε στις ικανότητες σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες

Πηγή: asibiliou.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό