Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε σήμερα η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, όπως είχαν προαναγγείλει οι συνήγοροί της. Από την υπεράσπισή της υποστηρίζεται πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της μαστροπείας, όποτε και θα ζητήσουν να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Ακόμη ισχυρίζονται πως η 12χρονη έχει αναφέρει στις καταθέσεις της στους αστυνομικούς του Ανηλίκων πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και πως δεν είχε καμία εμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το έλεγχο που έγινε στο κινητό τηλέφωνο της 37χρονης δεν προκύπτει πως είχε κατεβάσει την εφαρμογή της διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ άλλος ένας άνδρας

Την ίδια στιγμή  ένας ακόμα άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, γνωστοποιώντας ότι συνομιλούσε με το 12χρονο θύμα μαστροπείας στον Κολωνό, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα, ο οποίος ανέφερε ότι στις αρχές Αυγούστου συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη κοπέλα.

Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι χθες είχε παρουσιαστεί, επίσης αυτοβούλως, ένας 54χρονος που φέρεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών την περασμένη άνοιξη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό