Σεπόλια: Άλλοι δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Σεπόλια: Άλλοι δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Δύο άνδρες που συνομιλούσαν στην εφαρμογή Blindchat με άτομο που προσομοιάζει στη 12χρονη από τα Σεπόλια, παρουσιάστηκαν από μόνοι τους στη ΓΑΔΑ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/11) ότι ακόμα δύο άνδρες προσήλθαν από μόνοι τους, ηλικίας 53 και 33 ετών. Αφού πέρασαν από ένορκη εξέταση, στη συνέχεια αποχώρησαν. Όπως εξηγεί η ανακοίνωση, αμφότεροι δήλωσαν ότι ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο, επιβεβαίωσαν ωστόσο ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Σεπόλια: Αναμένονται νέες συλλήψεις τα επόμενα 24ωρα

Η μαραθώνια κατάθεση της 12χρονης την Τρίτη (1/11), φαίνεται πως αρχίζει να ξετυλίγει περισσότερο το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι απαντήσεις που έδωσε χθες ήταν πάρα πολύ σαφείς, ήταν ξεκάθαρες, έδωσε όλα όσα έπρεπε να έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια που ήταν παρούσα, αλλά και η Αστυνομία για να ολοκληρωθεί το πρώτο «παζλ» των ατόμων που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη διάρκεια της κατάθεσης μέσα στον χώρο ήταν τρεις. Η παιδοψυχολόγος που έχει αναλάβει τη 12χρονη, η ίδια η ανακρίτρια και ένας αστυνομικός. Αυτά ήταν τα τρία πρόσωπα τα οποία ήταν παρόντα όταν έγινε η συμπληρωματική κατάθεση.

Το παιδί δεν άφησε αμφιβολία για όσα ανέφερε με τον τρόπο που απαντούσε στις Αρχές. Ήταν ξεκάθαρη σε όσα έλεγε. Παρότι είναι ένα ταλαιπωρημένο παιδί, έχει τις αμφιβολίες του για το τι θα προκληθεί από όσα πει, δεν άφησε καμία αμφιβολία για όσα κατέθεσε.

Αυτή η νέα κατάθεση, «ξεκλειδώνει» πτυχές της υπόθεσης, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αναμένονται τα νέα εντάλματα και οι συλλήψεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό