Σπαρακτικές αναρτήσεις από την αδερφή της 17χρονης – Θανατική ποινή ζητάει ο πατέρας

Σπαρακτικές αναρτήσεις από την αδερφή της 17χρονης – Θανατική ποινή ζητάει ο πατέρας

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της 17χρονης Νικολέττας με την μικρότερη αδερφή της, που την βρήκε νεκρή, να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι δε θα την ξαναδεί και τον πατέρα της να ζητά την θανατική ποινή.

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», ανέφερε ο άνδρας φανερά πικραμένος στο Star.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του είναι ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία:

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

Όπως σημειώνει, πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει με τη Νικολέττα και του έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλά:

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δε μου είπε ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ότι είχε συμβεί κάτι που την είχε στεναχωρήσει. Αντίθετα έδειχνε πολύ χαρούμενη, δεν μου έδειξε κάτι για να ανησυχήσω.

Όσο για τον σύντροφό της, αυτόν τον είχε συναντήσει μόνο μια φορά και είχαν μιλήσει για πολύ λίγο.

«Δεν κατάλαβα πολλά για τον χαρακτήρα του. Είχα κάποιους ενδοιασμούς, τους οποίους τους είχα πει και στη Νικολέττα και τη μητέρα της, όμως εκείνες με καθησύχασαν», είπε.

 

Η αδελφή της Νικολέττας μετά τον θάνατό της έκανε μια σειρά από αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές:

«Καρδιά μου, πόσο μου λείπεις αδελφούλα μου», έγραψε στο Instagram. «Θέλω να τα κάνω όλα όπως πριν, όχι δε θέλω άλλο να κλαις κοριτσάκι μου όμορφο», γράφει σε ένα από αυτά η αδελφή της 17χρονης, ενώ αναδημοσίευει και την ιστορία μιας φίλης της Νικολέττας, η οποία ανέφερε:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αγάπη μου. Σου έλεγα να φύγεις και δεν έφευγες. Θα σε αγαπάω πάντα. Θα προσέχεις από πάνω την αδελφούλα σου, ελαφρύ εύχομαι να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Την ίδια ώρα, ο 20χρονος Πακιστανός παραμένει άφαντος μετά τη δολοφονία της 17χρονης, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να στρέφονται στους κύκλους των σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος για την αποτρόπαιη δολοφονία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό