Στέλιος Ρόκκος:Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου- Εκτάκτως η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας

Στέλιος Ρόκκος:Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου- Εκτάκτως η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας

– Μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας οδήγησε σήμερα τον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο 58χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.
Ειδικότερα, συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα εμφάνισε σήμερα το πρωί -στις 6:30- ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή κοινοποιώντας την ακόλουθη ανάρτηση:

Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό