Στην ανακρίτρια η 24χρονη για το βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Στην ανακρίτρια η 24χρονη για το βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

τη 1 το μεσημέρι θα βρεθεί ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης -παρουσία ψυχολόγου- η 24χρονη γυναίκα η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της πόλης την παραμονή της πρωτοχρονιάς, για συμπληρωματική κατάθεση της. Μετά την κατάθεση της ο δικηγόρος της θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Η 24χρονη κλήθηκε το πρωί να καταθέσει στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, με εισαγγελική εντολή, σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο, συνήγορο προανακριτικά του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Η κοπέλα εξερχόμενη από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε δηλώσεις της απηύθυνε έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν. Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης έρευνας είναι το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει κι ο δικηγόρος ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης (ανωμοτί).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη πρόκειται να δώσει στην ανακρίτρια τη λίστα με τα μηνύματα που αντάλλαξε με τους εμπλεκόμενους, ενώ νωρίτερα προσήλθαν και κατέθεσαν πρόσωπα ως μάρτυρες που φέρονται ότι γνωρίζουν καταστάσεις μεταξύ αυτών και ο εργοδότης της 24χρονης.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των τοξικολογικών εξετάσων και αναμένεται να διαβιβαστούν στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, τα πορίσματα από το ΑΠΘ.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα, Κώστας Καντούρης

ertnews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό