Στην Κομοτηνή αθλητές και αθλήτριες πάλης από τη Μολδαβία για προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024

Στην Κομοτηνή αθλητές και αθλήτριες πάλης από τη Μολδαβία για προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024

Αθλητές και αθλήτριες του αγωνίσματος της  πάλης από τη Μολδαβία, έφτασαν στην Κομοτηνή για προετοιμασία,  ενόψει της συμμετοχής και της διεκδίκησης συμμετοχής τους,  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΔΠΘ – ΣΕΦΑΑ) για την προώθηση στρατηγικής στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα της Ολυμπιακής Πάλης βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος σε παγκόσμια κλίμακα.

Πάνω σε αυτή τη συνεργασία, ήρθε στην Κομοτηνή η αποστολή της Μολδαβίας που αποτελείται από 9 διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες από τα 3 στυλ, Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης και τους προπονητές τους για τις εργαστηριακές μετρήσεις και αξιολογήσεις στο Ερευνητικό Προπονητικό Κέντρο Πάλης Duth Wrestling. Ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή μας και είναι πόλος έλξης σε παγκόσμια κλίμακα !

Πηγή+φωτο: paratiritis-news

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό